problema
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am si eu o problema.
eu si eu un imac cu osx leopard instalat si am o partitie pe care am vista.
am instalat pe mac Paragon(NTFS for mac 6.0) pot copia de pe windows pe mac dar am urmatoarea problema,cand incerc sa copiez de pe mac pr partitia de windows nu ma lasa,de asemenea pe hdd exters ntfs de windows la fel nu ma lasa,nu inteleg d c?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de asta...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 03.09.06

banuiesc fiindca macul nu citeste ntfs by default. Pe net gasesti programele gratis cu care sa poti citi ntfs.

edit: citeste, da nu scrie. sorry.

edit2: nu stiam ce-i paragon… acum stiu smile deci ignora postul asta

[ Modificat: 08 Mai 2008 05:32 PM de macexpert ]
 Semnătură 

Paralelipiped dreptunghic, aparent plastic, alb si lucios cu: butonase, suprafata luminoasa, crapatura gri cat diametrul unui CD

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 08 Mai 2008 05:28 PM

de asta...

tot nu m-am lamurit,am mentionat ca am instalat pe osx Paragon NTFS for mac OSX,cu alte cuvinte ar fi trebuit sa am voie sa scriu din osx pe partitiile ntfs dar nu ma lasa sa scriu…windows-ul l-am sters pt ca tocmai mi-am cumparat un vista ultimate dar am un hdd extern de 750gb facut in 3 partitii.
500gb MAC OS Extended (journaled) 32GB nun FAT32 pe care merge sa copiez dar sti cum e,ce limite sunt si 170GB WIndows NT file system.
am facut si un print screen sa vezi ca nu lasa.
inca odata Paragon NTFS for mac OSX il am cumparat cu licenta.

[ Modificat: 08 Mai 2008 05:59 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am rezolvat,am dezinstalat si instalat din nou Paragon NTFS for mac OSX si acum totul e ok.

Semnătură