probleme la imprimare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

deci probelema este urmatoarea. la firma este un studio rip 1024 pe pc. in momentul cand dorim sa printam pe rip de mac cu sistem 10.4.5 apare urmatoarea eroare: CONECTION FAILED WITH ERROR. dupa care: UNABLE TO CONNECT TO SAMBA, WILL RETRY IN 60 SEC… ERROR CONECTION FAILED WITH ERROR. interesant este faptul ca cu 10.3.4 merge. care este problema? este problema de retea sau de sistem? ip sunt corect setate sub ambele sisteme.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Si mie-mi da aceeasi eroare cand incerc sa printez pe un Samsung 1610 legat la un PC. Am pus drivere, PPD-uri, GhostScript-ul si tot asa face.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Derek - 06 Martie 2006 03:51 PM

deci probelema este urmatoarea. la firma este un studio rip 1024 pe pc. in momentul cand dorim sa printam pe rip de mac cu sistem 10.4.5 apare urmatoarea eroare: CONECTION FAILED WITH ERROR. dupa care: UNABLE TO CONNECT TO SAMBA, WILL RETRY IN 60 SEC… ERROR CONECTION FAILED WITH ERROR. interesant este faptul ca cu 10.3.4 merge. care este problema? este problema de retea sau de sistem? ip sunt corect setate sub ambele sisteme.

1. De ce ai 10.4.5 și nu 10.4.8?
2. Cu sau fără ultimul update, unele imprimante dau asemenea erori cînd e vorba de rețele. Încearcă să pui Bonjour for Windows pe acel pc și vezi dacă eroarea persistă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Eu m-am chinuit sa printez de pe Mac pe windoza. Un parlit de HP deskjet era cuplat pe portul USB al unui PC server 2003. Am incercat cred TOATE variantele, unele descrise chiar pe forumul asta, altele de pe alte forumuri, net, etc. Nu am reusit niciodata sa printez CORECT, chiar daca la anumite momente si situatii printa niste “balarii”.

Asa ca am zis, ca un Macuser ce sunt…;) “ia sa pun eu printerul pe mac si il sheruiesc”. Zis si facut. De pe un alt Mac evident ca a mers brici. Pe windoza (singura ramasa, serverul l-am vandut) am instalat Bonjour si ... minune !!! A mers din prima.

Ce inseamna tehnologia asta dome’ !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Kata4 - 06 Decembrie 2006 01:29 PM

Eu m-am chinuit sa printez de pe Mac pe windoza. Un parlit de HP deskjet era cuplat pe portul USB al unui PC server 2003. Am incercat cred TOATE variantele, unele descrise chiar pe forumul asta, altele de pe alte forumuri, net, etc. Nu am reusit niciodata sa printez CORECT, chiar daca la anumite momente si situatii printa niste “balarii”.

Asa ca am zis, ca un Macuser ce sunt…;) “ia sa pun eu printerul pe mac si il sheruiesc”. Zis si facut. De pe un alt Mac evident ca a mers brici. Pe windoza (singura ramasa, serverul l-am vandut) am instalat Bonjour si ... minune !!! A mers din prima.

Ce inseamna tehnologia asta dome’ !

Bonjour, cheri, bonjour.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…