2 din 2
2
mare problema cu bootcamp
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 09 Mai 2008 07:00 PM

deci ce sa inteleg ca e mai bine sa nu il defragmentez?
unii zic ca e bine sa defragmentezi si mac-ul,altii ca nu…nu stiu ce sa mai cred!

MAC OS se defragmentează singur. BC face necazuri dacă folosești la greu aplicații puternic fragmentatoare, motiv pt care BC se folosește, cel mai bine, imediat ce ai pus MAC OS X prin formatare, să nu apuce să se fragmenteze prea tare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

deci sa fiu mai exact….am downloadat vreo 100 si ceva de giga de filme..dimensiuni mari,cateva programe cu fisiere zip si dmg de 11 si 15 gb fiecare….si am copiat pe hdd extern,pe mac inapoi unele…si tot asa….nu cred ca e cazul dar intrebam sa ma lamuresc si eu,daca nu va deranjez normal smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 10 Mai 2008 03:48 AM

deci sa fiu mai exact….am downloadat vreo 100 si ceva de giga de filme..dimensiuni mari,cateva programe cu fisiere zip si dmg de 11 si 15 gb fiecare….si am copiat pe hdd extern,pe mac inapoi unele…si tot asa….nu cred ca e cazul dar intrebam sa ma lamuresc si eu,daca nu va deranjez normal smile

Defragmentarea nu este o problemă în MAC OS X, numai că BC nu va face partiția dacă defragmentarea depășește o anume limită, caz în care fie reformatezi și reinstalezi de la zero, fie folosești o aplicație de defragmentare. Eu nu folosesc asemenea aplicații, nu am avut nevoie niciodată. În plus, TOATE operațiile de acest fel sînt precedate de salvarea datelor, indiferent de metoda folosită și indiferent de aplicație. Ca timp, nu faci mare economie, decît dacă mergi la plesneală și pe principiul „las’ că văd eu’.
Cele ce spun aici sînt valabile pt orice sistem de operare, nu numai pt MAC OS.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

ok,am inteles,ce sa zic de data asta ma bucur ca am reusit sa fac partitia cu bootcamp si am economit ceva timp.
data trecuta cand am avut probleme la startup si se bloca finder-ul am pierdut o zi intreaga sa incerc sa ii dau de cap dupa care ti-am urmat sfatul si am refacut totul de la 0 si in 2-3 ore era ca nou.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

2 din 2
2