Uraaa! Baietii au dat lovitura! In sfirsit, Oo e nativ aqua, cu toate implementarile Office 2008. Si – pentru ca n-am verificat – sper sa aiba macro-urile care-mi lipsesc!
E drept, e beta. Dar beta nu e alfa si mult nu mai lipseste pina la o forma finala!
Inca o data, ura.
Si sint hotarit sa le vars niste bani, pentru ca merita!
Uraaa! Baietii au dat lovitura! In sfirsit, Oo e nativ aqua, cu toate implementarile Office 2008. Si – pentru ca n-am verificat – sper sa aiba macro-urile care-mi lipsesc!
E drept, e beta. Dar beta nu e alfa si mult nu mai lipseste pina la o forma finala!
Inca o data, ura.
Si sint hotarit sa le vars niste bani, pentru ca merita!
Recunosc că sînt mistreț, l-am descărcat de ceva zile, dar am uitat să semnalez și aici.
Da, e relativ frumușel, devine tot mai nativ și e ceva mai sprinten, fără să mă sperie prea tare.
Bravo OOO. Dar le-a luat ceva timp să ajungă în faza asta.
Din păcate înca nu e la fel de sprinten decât frățiorul lui, NeoOffice.
L-am tot testat încă de la primele apariții ale versiunii 3.0. Cert e mult mai finuț decât versiunile anterioare, are și print Aqua, și multe altele, dar cum spuneam e încă mult prea încet să poată fi utilizat zi de zi.
Ca n-o fi mai puturos ca Office 2008; m-am saturat de el.
Incerc si eu OO, mersi pentru atentionare.
Nu știu cum e Office 2008, nici 2004, nu am lucrat cu ele niciodata, nici pe mac, nici pe Win.
OO3 este mai lent decât NeoOffice la deschiderea documentelor, iar „scroll page” este groaznic, te apucă nervii până trece la pagina următoare.
În rest e ok.
Offtopic:
NeoOffice este aproape la fel de rapid ca OpenOffice pentru windows, iar formatul paginilor și a paragrafelor este aproape identic la cele 2 versiuni ... d’aia îl folosesc.
OpenOffice Vs NeoOffice Vs Pages
pages-ul a crapat intr-un final. open si neo sunt cam la fel in cadrul acestui test. dar parca-mi place open-ul mai mult! la neo se poate vedea si un mic update..acel “inspector”. azi am facut acel update
Da dar nu e beta 3, este o varianta ceva mai veche care exista. S-ar putea ca OO3 sa nu mai fie portat decat pentru Mac-urile cu procesoare Intel. Vom vedea…..
Da dar nu e beta 3, este o varianta ceva mai veche care exista. S-ar putea ca OO3 sa nu mai fie portat decat pentru Mac-urile cu procesoare Intel. Vom vedea…..
Hai, mă, că ești total neatent, ocupi locul degeaba cu comentarii aiurea. Îți mai zisei odată aseară că pe acest PB rulează OO 3 beta PowerPC. Nu e numai pt intel, e și pt PPC, cel puțin deocamdată. Om mai vedea ce va mai fi.