nu-stiu-ce ziar s-a distribuit cu un dvd ce contine meciul steaua-barcelona de acum 1miliard de ani. dvd are 5.68gb. tre sa-l fac sa incapa pe un dvd normal si sa poata fi vazut pe un dvdplayer. m-am gandit sa fac treaba asta cu handbrake dar nu stiu in ce sa-l convertesc pt a nu deteriora si mai mult calitatea video. habar nu am ce formate poate reda dvplayer-ele pe care vor rula.
pai nu vreau dvd-uri. am materialul sub forma de dvd. vreau un fisier care sa incapa pe un dvd. dar nu stiu ce format trebuie sa fie, astfel incat sa poata fi play-at de pe orice tigaie de dvdplayer. cu handbrake imi faceam din dvd-uri, fisiere video pt ipod video. d’aia m-am gandit la el. daca exista altceva mai bun, foarte bine. il voi folosi!
Intelesesem ca vrei sa faci un DVD de 4,37 gigi din ala mare, care deci sa poata fi vazut de tigaia respectiva. Daca tigaia stie divx si mpeg4, Handbrake e bun. Eu insa as face o comprimare cu ffmpegX, nu pierzi mare branza din calitate, mai ales ca filmarea e de pe vremea lui Pazvante. Plus ca pun pariu ca mai are si material suplimentar, de care te poti lipsi. Iar discul va fi vazut chiar de orice tigaie.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
toast iz ior frend….
si daca e protegiuit il treci inainte prin mac the ripper.
iei p-orma materialu de pe hdd si bîști “dividi video from video_ts folders”, cu bifa pe “fit-to-dvd video compression”
later edit , am vazut ca e deja pe hard
poti incerca si cu roxio pocorn (e partea de toast dezvoltata numai pt video), ai o groaza de optiuni la ce sa dai deoparte (vizavi de ce zice altero: materiale inutile). Va rezulta ceva cu pierderi minime
Eu folosesc cu succes DVD2OneX. Și mai am o variantă veche de CloneDVD, singura portată pe Mac și care merge de rupe. Dacă nu te descurci, dă-mi un Pm și-ți trimit setările pe mail.
Eu folosesc cu succes DVD2OneX. Și mai am o variantă veche de CloneDVD, singura portată pe Mac și care merge de rupe. Dacă nu te descurci, dă-mi un Pm și-ți trimit setările pe mail.
Meserie! In 8min l-am rezolvat!
Toma, sa traiesti!