... ca poate se plictiseste Tudor si ii e dor de un pic de critica
- Din pagina cu forumul nu ai un link sa te intorci la macuser.ro - poate ar trebui un header unificat la pagini ?
- exista vre-o documentatie cu ce tag-uri accepta acest expression engine ?
Ca tot suntem buni la carcotit, sa zic si eu vreo 2:
- minim 4 litere pt user (huk?) dar screen name salveaza ziua :D
- pare mai complicat dar sunt sigur ca ma obisnuiesc
- RSS in new posts era modul meu preferat de accesat forumul.
Pentru macuser.ro s-ar putea scoate target=“_blank” pentru link-ul de la forum ? Nu vad de ce ar trebui deschisa o noua fereastra (plus ca firefox imi blocheaza asta si trebuie sa fac click-dreapta-> new tab, cee ce e mai greu).
S-ar putea schimba/pune un alias pentru forum ? macuser.ro/forum devenise obisnuinta acum macuser.ro/index.php/forums e mai mult de scris… (sau e o smecherie ca sa intram si pe prima pagina ).
in plus…forumul trecut avea un asterisk, steluta sau ce era care iti sarea in ochi, legat de mesajele nevizualizate. pe avea si mark all read sau ceva de genul asta…
Pentru macuser.ro s-ar putea scoate target=“_blank” pentru link-ul de la forum ? Nu vad de ce ar trebui deschisa o noua fereastra (plus ca firefox imi blocheaza asta si trebuie sa fac click-dreapta-> new tab, cee ce e mai greu).
S-ar putea schimba/pune un alias pentru forum ? macuser.ro/forum devenise obisnuinta acum macuser.ro/index.php/forums e mai mult de scris… (sau e o smecherie ca sa intram si pe prima pagina ).
Subscriu.
Nu pentru ca folosesc Firefox ci pentru ca e agasant.