pe prima pagina la articole fa clickabile si poza si textul “zz/ll/2006 • Comentarii: X” nu doar titlul articolului.
Intrebare - nu ar arata un pic mai bine meniul cu ACASA, STIRI ... lipit de titlul albastru de sus ? Albul ala din jurul albastrului de sus imi da impresia ca nu m-i sa incarcat o imagine ceva, un background ...
Fierarul: Acum scriu de pe Firefos 1.5.0.1 / Win XP Sp1. Am micsorat fereastra browserului la vreo 800 de pixeli, layout-ul s-a strans pana la latimea minima posibila, dar nu vad nimic anormal cu coloana din dreapta.
Intrebare - nu ar arata un pic mai bine meniul cu ACASA, STIRI ... lipit de titlul albastru de sus ? Albul ala din jurul albastrului de sus imi da impresia ca nu m-i sa incarcat o imagine ceva, un background ...
Background-ul ala o sa dispara cu totul in curand.
Scos definitiv. De fiecare data cand se supara cate unul, se apuca sa-si stearga toate mesajele (vezi Alex Cioba, vezi carlostsr). Nu-i corect. Si de fiecare data eu trebuie sa fac curatenie, stergand thread-uri care nu mai au nici un sens.
Scos definitiv. De fiecare data cand se supara cate unul, se apuca sa-si stearga toate mesajele (vezi Alex Cioba, vezi carlostsr). Nu-i corect. Si de fiecare data eu trebuie sa fac curatenie, stergand thread-uri care nu mai au nici un sens.
E un motiv foarte bun. Dar nu se poate o solutie de mijloc? Sa fie posibila editarea doar primele, sa zicem, 30 de minute?