Nu este posibila editarea doar a ultimului post scris de un user? Am vazut aceasta “posibilitate” pe un alt forum. Nu stiu daca se poate implementa si aici dar cred ca ar fi o solutie.
Macar poti in forumul de vanzari/cumparari sa exprire post-urile dupa - sa zicem 3 luni ? Ca sa nu ajunga ceva imens in cativa ani. Mai ales cu aia care pun posting-uri duplicate.
Am inteles ca site-ul este acum unitar in look si feel, dar fereastra de Smileys poate sa fie lasata fara toate zorzoanele, simpla. Astfel nu mai trebuie redimensionata fereastra pentru fiecare semn si totul e mai rapid si simplu.
Am inteles ca site-ul este acum unitar in look si feel, dar fereastra de Smileys poate sa fie lasata fara toate zorzoanele, simpla. Astfel nu mai trebuie redimensionata fereastra pentru fiecare semn si totul e mai rapid si simplu.
Evident că e o scăpare de-a mea, n-am intenţionat să fac asta.
Off topic 1: Trebuie sa rescriu mesajul asta ce avea o pagina din cauza unui crash Safari
BUG Report: Cand atasez un fisier si ii dau preview post sa mai pun unui, sau sa vad cum iese (acum avem o singura sansa) fisierul atasat dispare din lista celor atasate.
Off topic 2. Un studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology in decembrie 2005, “Egocentrism Over E-Mail: Can We Communicate as Well as We Think?” (atasat) spune (pe scurt ca mi-e lene sa scriu de 2 ori) ca desi consideram ca peste 90% dintre mesajele electronice trimise (email, forum, etc.) sunt corect intelese de destinatar, in realitate doar vreo 50% sunt percepute corect atat in continut, dar mai ales in ton. Mai multe detalii in cele 5 substudii, fiecare cu discutii si concluzii proprii. Studiul atinge si problema flame war-ului (rar intalnit pe forumul asta desi a fost o tentativa de topic odata).
ON topic. @Tudor: Toate mesajele mele din sectiunea asta se doresc a fi tehnice, reci, sa prezinte problema si eventuale solutii. Nu vor a fi ironice, personale, pline de sine, sau orice altceva. Nu vor a fi un repros, sau o cerere imperioasa. Si mesajul asta vrea sa fie doar un bug report si o simpla lamurire, nu trebuie perceput ca nimic altceva.
Daca desi eu cred ca (eu) comunic bine si eficient, totusi mesajele mele sunt percepute altfel (mesajele din aceasta sectiune), imi cer scuze si pot sa incerc sa le scriu cu bullets si liniute: problema - solutie (if).