huk: Nu te supara, dar cred ca trebuie tu sa citesti studiul ala, ca eu unul chiar am luat mesajele tale exact asa cum sustii ca le-ai trimis: reci, tehnice, la obiect, fara atacuri personale. Cred ca tu ai citit gresit printre randurile mesajelor mele - care din ele, nu-mi dau seama.
huk: Nu te supara, dar cred ca trebuie tu sa citesti studiul ala, ca eu unul chiar am luat mesajele tale exact asa cum sustii ca le-ai trimis: reci, tehnice, la obiect, fara atacuri personale. Cred ca tu ai citit gresit printre randurile mesajelor mele - care din ele, nu-mi dau seama.
Daca le-ai luat asa e perfect. Sunt linistit, calm tehnic, rece. Intre timp am mai gasit un bug:
Cand ii dau “View New Posts” gaseste doar ultimul mesaj din subcategorii si nu din thread. Daca la “Discutii generale” sunt 5 threaduri cu mesaje noi, va afisa doar un singur rezultat, cel cu mesajul cel mai nou. Astfel, numarul maxim de mesaje noi gasit este egal cu numarul de subcategorii al forumului, 20.
Am mai zis: marked as read, view new posts nu functioneaza bine. Singurul remediu este ca din cand in cand sa va goliti cookies-urile de la macuser.ro.
Tudor…am o problema. Daca te uiti la posturile mele o sa observi ca aleator, semnatura mea are/nu are un spatiu mare gol sub ea. Uite aici de ex: toate posturile au golul acela iar ultimul nu are. ?! http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1081/
@nevrozel
Uite-te mai bine sa vezi ca intr-un post ai 3 randuri scrise…deci spatiul mai mic, iar in celalalt ca si in ultimul ai 1 rand scris…deci spatiul mai mare.
Got it?