12 din 23
12
Plangeri legate de noul forum
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Zic unii ca 90% din comunicare e non-verbala. Deci va dati seama cate neintelegeri se pot isca din comunicarea scrisa…!

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

huk: Nu te supara, dar cred ca trebuie tu sa citesti studiul ala, ca eu unul chiar am luat mesajele tale exact asa cum sustii ca le-ai trimis: reci, tehnice, la obiect, fara atacuri personale. Cred ca tu ai citit gresit printre randurile mesajelor mele - care din ele, nu-mi dau seama.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mai suparați-l voi mult pe Tudor (cum de exemplu îl bat eu la cap cu linkurile de la News) că taie dreptu’ de reply si din forumu’ ăsta smile smile wink

PS: Cui ii merge fereastra de Smileys dintr-un Fast Reply sa zica si mie (si ce browser foloseste)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Tudor - 21 Februarie 2006 03:19 AM

huk: Nu te supara, dar cred ca trebuie tu sa citesti studiul ala, ca eu unul chiar am luat mesajele tale exact asa cum sustii ca le-ai trimis: reci, tehnice, la obiect, fara atacuri personale. Cred ca tu ai citit gresit printre randurile mesajelor mele - care din ele, nu-mi dau seama.

Daca le-ai luat asa e perfect. Sunt linistit, calm tehnic, rece. Intre timp am mai gasit un bug:
Cand ii dau “View New Posts” gaseste doar ultimul mesaj din subcategorii si nu din thread. Daca la “Discutii generale” sunt 5 threaduri cu mesaje noi, va afisa doar un singur rezultat, cel cu mesajul cel mai nou. Astfel, numarul maxim de mesaje noi gasit este egal cu numarul de subcategorii al forumului, 20.

Nu mai sunt offtopic. gata! sunt cuminte.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 21 Februarie 2006 03:31 AM

PS: Cui ii merge fereastra de Smileys dintr-un Fast Reply sa zica si mie (si ce browser foloseste)

Mie - Safari, Firefox.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mi se parea mie ceva schimbat. E tare fontul asta. Bravo admin. smile

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRank
Member

De cateva zile, la unele post-uri citite ramane punctul rosu pe folder, la alte post-uri tot citite, dispare.

Am folosit de mai multe ori “Mark All Posts as Read”, dar se pare ca problema ramane.

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRankRank
Member
amenono - 21 Februarie 2006 06:15 PM

Am folosit de mai multe ori “Mark All Posts as Read”, dar se pare ca problema ramane.

“Mark All Posts as Read” face sa dispara bulina rosie, dar post-uri care apar dupa, refuza sa se descotoroseasca de bulina. Unele post-uri.

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am mai zis: marked as read, view new posts nu functioneaza bine. Singurul remediu este ca din cand in cand sa va goliti cookies-urile de la macuser.ro.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tudor…am o problema. Daca te uiti la posturile mele o sa observi ca aleator, semnatura mea are/nu are un spatiu mare gol sub ea. Uite aici de ex: toate posturile au golul acela iar ultimul nu are. ?!
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1081/

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De fapt uite chiar in topicul asta.

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRank
Member

golul vine de la faptul ca mesajul e prea scurt; trebuie sa incapa si poza ta din stanga wink

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu este asa. Uita-te la cele 2 variante. In una este si in alta nu este.

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.10.05

@nevrozel
Uite-te mai bine sa vezi ca intr-un post ai 3 randuri scrise…deci spatiul mai mic, iar in celalalt ca si in ultimul ai 1 rand scris…deci spatiul mai mare.
Got it?

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ba! Sunteti destepti domne’! Mersi de lamurire.

12 din 23
12

nu pot atasa poze ››