Trecand pe langa faptul ca some funkedelic stuff se petrece la ora asta cu css-urile si headerul (9:05 PM si adminul nostru e la lucru) am remarcat si eu doua chestii acum, acasa.
Firefox 1.5, pe mac. Nu prea mai e padding in partea stanga, ceea ce pentru mine e putin deranjant. 10 picseli, se poate?
Ah si cred ca am gasit problema cu sidebarul trecand peste posturi. Pun si un screenshot. Este din cauza linkurilor care largesc posturile.
Și mie îmi place banda albastră, dar e cam deranjantă așa mereu pe ecran :-( în headerul forumului era ok, așa nu îmi place. Și un padding de 10px măcar în stânga și dreapta ar fi mai mult decât bine venit.
Și mie îmi place banda albastră, dar e cam deranjantă așa mereu pe ecran :-( în headerul forumului era ok, așa nu îmi place. Și un padding de 10px măcar în stânga și dreapta ar fi mai mult decât bine venit.
Hai domne ca nu e deranjanta! Daca si asta e deranjanta il omorati pe saracul om. E misto!
mie-mi place tare mult bara. albastrul…my favorite.
uitandu-ma la fontul nou (adica tot ala vechi), mi-am dat seama ca sunt nostalgic dupa scurta perioada in care fontul era mai mic, mai draguț, si puteam citi mai multe pe acelasi ecran. La 1440Xceva sau mai mult ecranul, probabil ca arata mai bine asta, dar la 1280X854 sigur se vedea mai bine ala. Deci, daca ma intreaba cineva, votez pentru cel mai micuț. Daca nu, nu.
@nevrozel: e frumoasă, dar ocupă 5 rânduri de text. Măcar o opțiune prin care să se poată dezactiva, se poate ?
@huk: fontul este cel bun, dar într-adevăr este nițel mai mare decât cel de pe vechiul forum. Cu vreo 2 pt mai mare, parcă și eu zic c-ar putea fi redus la mărimea inițială.
Recitind topicul ăsta, pot să spun doar: “cât perfecționism, domnule !”
Daca e sa-mi dau si eu cu parerea, uite:
- banda imi place, dar as fi facut-o ceva mai ingusta si mai transparenta (in felul asta fiind mai putin pregnanta);
- si eu as vrea un pic de spatiu in stanga;
- banda cu Acasa, Stiri etc. parca nu e din filmul asta. Dar nici nu pot sa pun degetul pe ce nu-mi convine la ea
- partea dreapta care e ocupata de Versiontracker, tot nu-mi convine, ca papa spatiu.
Dar asta doar asa, sa mai carcotez si eu. Pot trai foarte bine cu ce e. Si cu ce in mod sigur o sa mai bibileasca Tudor.
Pentru cei care au probleme cu marimea fonturilor, le reamintesc ca orice browser modern permite redimensionarea lor. In SafarI: Command + si Command -
@Vaxxi: Nu de marimea fontului ziceam ci de tipul lui. O perioada scurta de timp (daca nu am visat) a fost alt font (nu stiu care) decat asta (Lucida grande?). Mie ala mi-a placut ca parea mai economic, mai altfel…
Am retinut sugestia si cu ⌘ + si ⌘ -!
Oricum, n-am mai vazut pana acum un creator de site sa tina atat de mult seama de parerea unor simpli forumisti, fie ei si macuseri! Cred ca Tudor ne rasfata si nu pot decat sa salut si sa apreciez asta! Sigur o sa-l imbatam la cate beri avem pentru el la prima intalnire face to face.
In mozilla1.7/linux, firefox1.5/linux & konqueror/linux datorita benzii semi-transparente scroll-uirea paginii merge mai greu. NU O SCHIMBA. Merge si asa dar e de tinut minte pt cine design-eaza alte site-uri.
De asemenea textul alb din casutza cu “Bine ai venit ... Contul tau | Lista membrilor ...” iese un pic (cca 2 pix) din casutza in partea de jos
Intel 2.8 Ghz cu SSE3
Chipset video intel - seamana 95% cu platforma de dezvoltare Apple OSX Intel.
Il omoara calculele cu semi-transparentza. Cand scrolluiesc procesoru e 100%.
E drept ca folosesc un X11 mai vechi care nu are accelerare decat 2D pe placa asta.