Am probleme cu Replay-ul.
Daca dau Post a New Replay, scriu si apoi dau submit, ma intoarce la Post a New Replay, curat ca si cand ar fi prima data cand intru.
A mers cu Preview si apoi Submit.
Propun reintroducerea dreptului de editare a propriului Post din sectiunea Vanzari/Cumparari pentru a putea specifica modificari de pret sau daca anuntul (nu) mai e valabil. Avand in vedere ca nu se poate da reply, cred ca e ok. N-o sa se apuce nimeni sa faca jurnal online in sectiunea aia si nici n-o sa se certe singur!
Pentru partea de vanzare/cumparare e perfect fiindca poti spune ca ai modificat pretul sau ca ai vandut fara a mai face un nou topic. Daca fac reducere de pret de 10 lei pe zi si ajung la 1000 de lei reducere rezulta 100 de zile, adica 100 de posturi.
Este bine si pentru celelalte sectiuni fiindca te mai grabesti si mai sari o litera si prin edit poti corecta greselile sau poti completa postul.
Dar, ideal ar fi ca dupa un timp sa se blocheze optiunea de editare…..adica daca trec cateva posturi peste comentariul tau sa fie blocat la editare. Nu stiu tehnic daca se poate realiza, dar cum am spus, asa ar fi ideal.
Oricum, multumim Tudor pentru faptul ca ai lasat Edit-ul in libertate
Faza cu reply-ul li s-a mai intamplat si altora, si cred ca tine de reteaua ta, proxy-uri, cookies si chestii dintr-astea. Nu stiu cum s-ar putea remedia, sau daca are vreo vina forumul.