Raspunsul e nu, la ultimele doua intrebari. Adica daca cineva s-ar pricepe la PHP/MySQL si s-ar apuca sa rescrie forumul, probabil ca s-ar putea orice… dar nu-i cazul.
daca tu zici cu atata efort am putea sa ne dam si la avioane. daca ar exista cineva, dar nu exista ca daca ar exista ar fi rescris deja de mult. sau poate problema este altundeva. trebuie propus un premiu. cel care reuseste sa rescrie codul in x timp primeste un premiu din partea redactiei. am copyright pentru idee. lol
... cind eram mic, exista o carticica: O idee mareata nu se vinde la piata…
cred ca glumesti derek - ai idee cita munca implica cistigarea acelui premiu?
Raspunsul e nu, la ultimele doua intrebari. Adica daca cineva s-ar pricepe la PHP/MySQL si s-ar apuca sa rescrie forumul, probabil ca s-ar putea orice… dar nu-i cazul.
mda… inteleg! dar macar chestia asta (din poza) se poate si in josul paginii? in fond nu e decat o secventa html…
Aia se poate, asa a fost pana acum cateva saptamani, dar am explicat ca designul s-a stricat pentru ca s-a busit ceva prin templateuri. Cand o sa am timp, o sa le repar.
de acord, arata ok
da eu am o problema cand postez din Firefox
are un fel de delay la aparitia caracterelor pe ecran
defapt nici delay nu e ca nu se vad deloc ultimele 5-6 caractere
sunt nevoit sa scriu intai in TextEdit si sa fac paste in Firefox
In Safari merge ok, da ala imi crapa de ceva vreme, de cate ori inchid o feresatra si am renuntat sa-l mai folosesc
mda… inteleg! dar macar chestia asta (din poza) se poate si in josul paginii? in fond nu e decat o secventa html…
Subscriu… chiar si cu mighty m-am plictisit sa scroll-uiesc pana sus!
Aia se poate, asa a fost pana acum cateva saptamani, dar am explicat ca designul s-a stricat pentru ca s-a busit ceva prin templateuri. Cand o sa am timp, o sa le repar.