21 din 23
21
Plangeri legate de noul forum
  [ Ignoră ]   [ # 301 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

ce pacat ca au disparut cele 2 rubrici ca mai citeam si eu mica publicitate si cu ocazia asta vedeam si ce (vechitura smile)) mai are fiecare

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 302 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Dar cu sectiunea “Locuri de munca” ce s-a intamplat?

[ Ignoră ]   [ # 303 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

de ce dispar posturile? inainte aveam 210 parca si acum 196? :( ce se intampla? cu vreun topic d-ala cu reclamatii s-au ster si posturile noastre?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 304 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Nu cred ca e cea mai fericita idee aceea de a elimina rubrica de vanzari-cumparari. Desi in trecut am avut o problema, (rezolvata din fericire, gratie vanzatorului), ulterior am mai cumparat un powermac G4 de la altcineva si totul este OK.
In plus, sunt persoane cu vechime pe forum, de la care as avea oricand incredere sa cumpar. A merge la OKAZII, este ca si cum m-as duce in Vitan (chiar nu stiu nimic despre background-ul vanzatorului, in ciuda “graficului” de clienti multumiti si nu).
Daca chiar e atat de dura/citeste deranjanta chestiunea cu vanzarile/cumpararile, de ce nu se face un form de vot, pe care fiecare membru al forum-ului sa voteze daca doreste sau nu existenta acestei rubrici. Stiu ca pentru Tudor este o mare bataie de cap sa modereze unele excese, dar, sincer, chiar si comentariile/dialogurile despre diverse obiecte puse in vanzare erau amuzante, dar si instructive - cineva mai newbie, ca mine, putea sa faca o mai buna evaluare a ofertei.
Daca e de facut ordine, poate ca s-ar putea ca, de pilda, cei ce intra in polemici stupid, sa fie penalizati prin blocarea pe o perioada limitata a accesului la forum. Cred ca pentru un mac-ist adevarat, aceasta ar fi cea mai mare pedeapsa. Bila neagra si saptamana de odihna.
P.S. Ce veti face daca, in momentul in care cineva va avea ceva de vandut sa doreste sa cumpere ceva, va posta un private message cu oferta sa la toti forumistii? Incepem sa ne spamuim intre noi?

[ Ignoră ]   [ # 305 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am mai explicat: cine are de vandut computerul personal poate pune un mic anunt in semnatura. Evident, ca anuntul sa fie vazut, trebuie ca acea persoana sa fie activa pe forum. In felul asta sper sa avem mai putine persoane care se inscriu doar pentru a vinde ceva. Acest site nu e facut pentru a fi piata de vanzari, si nici un barometru pentru preturile Mac-urilor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 306 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
D.O.R.U.T.Z. - 23 Iulie 2006 09:51 PM

de ce dispar posturile? inainte aveam 210 parca si acum 196? :( ce se intampla? cu vreun topic d-ala cu reclamatii s-au ster si posturile noastre?

Daca ai avut topicuri la Vanzari/Cumparari, ele au disparut.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 307 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
amenono - 23 Iulie 2006 06:17 PM

Dar cu sectiunea “Locuri de munca” ce s-a intamplat?

La fel ca si Vanzari/Cumparari, nu-si avea locul aici, dovada si numarul infim de mesaje.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 308 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tudor, nu mi-e clar. Sa inteleg ca, daca vreau sa vand/cumpar ceva, trebuie sa parcurg toate topic-urile, sa vad cine vinde si ce? E absurd. Si ce te faci daca se lanseaza topicuri non sense, doar pentru a avea o “semnatura cu anunt”?
Decat asa, mai bine NU VANZARI-CUMPARARI, de loc!
Chestia cu anuntul de la semnatura e ca si cum cineva vinde ceva, dar nu o spune in gura mare, ci te trage de maneca si ridica pulpana paltonului, ca sa-ti arate codita marului… E cam ridicol.
Nota bene: sper sa nu fiu banuit de unii membri ca imi protejez afacerile de intermediere de mac-uri.. Nu e cazul.
Raman la parerea ca totusi rubrica de vanzari/cumparari era utila, chiar fara nici o afiliere la okazii.ro
Si, daca intereseaza pe cineva, daca imi aduc bine aminte, am descoperit macuser.ro tocmai datorita anunturilor de publicitate.

[ Ignoră ]   [ # 309 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macold - 24 Iulie 2006 03:04 AM

Tudor, nu mi-e clar. Sa inteleg ca, daca vreau sa vand/cumpar ceva, trebuie sa parcurg toate topic-urile, sa vad cine vinde si ce? E absurd. Si ce te faci daca se lanseaza topicuri non sense, doar pentru a avea o “semnatura cu anunt”?

Cred că dacă cineva chiar vrea să-şi vândă computerul, probabil că nu o să se bazeze numai pe acel mic anunţ din semnătură, şi va folosi alte metode, mai eficiente. Topicurile non-sens vor fi şterse. Repet: scopul acestui site nu este acela de a fi o piaţă de desfacere a Mac-urilor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 310 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Doar ca sa fie si o opinie diferita: in mod normal bazarul si-ar avea locul, poate (alte forumuri de Mac nu au asa ceva). Dar din moment ce s-au iscat atatea discutii, mai bine fara. Si sper ca nu o sa apara situatii aberante (posturi aiurea, spam pe PM etc.). Cine vrea sa vanda cate ceva, poate gasi o cale civilizata (in semnatura). Cine vrea numai sa vanda, poate s-o faca pe site-uri specializate, unde sunt sisteme de notare, moderatori speciali etc.

[ Ignoră ]   [ # 311 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

kilipir.ro e varza, okazii e plin de preturi aberante si vanzatori neseriosi. Pentru mine era utila rubrica de vanzari/cumparari, mai ales ca am incheiat si cateva tranzactii cu succes!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 312 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Subscriu parerii lui Dorutz. Dar am avut doar 2 tranzactii. Si ultimile, din cate se pare.

[ Ignoră ]   [ # 313 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 24 Iulie 2006 03:34 AM
macold - 24 Iulie 2006 03:04 AM

Cred că dacă cineva chiar vrea să-şi vândă computerul, probabil că nu o să se bazeze numai pe acel mic anunţ din semnătură, şi va folosi alte metode, mai eficiente. Topicurile non-sens vor fi şterse. Repet: scopul acestui site nu este acela de a fi o piaţă de desfacere a Mac-urilor.

Poate, totuși, o rubricuță BAZAR nu ar fi rea, chiar dacă – periodic – apar necazurile cu oameni supărați, cu sau fără motiv. Șansele de a găsi vînzători / cumpărători serioși pe acest forum sînt sensibil mai mari decît pe alte site-uri. Mai rumegă cestiunea…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 314 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu daca as avea o curte a mea in care mai vin prietenii la o bere, mai stau de vorba, isi mai arata macurile si mai ales se mai ajuta intre ei, i-as lasa sa mai schimbe si bani pe macuri si invers. Le-as zice ca sunt prietenii mei si in limita bunului simt pot sa faca aproape tot ce vor. Cand in curtea aia vin unii cu dacia si vand din portbagaj mere stricate, incep sa ma intreb de ce? Merita? Mai sunt prietenii mei daca fac asta? Si poate imi zic ca da, pot fi, dar branza e pe bani si banul e ochiul dracului. Si atunci ii pun sa isi lase masinile acasa ca la mine in curte se bea mai multa bere si acolo unde nu sunt certuri, comunitatea e mai stransa. Daca prietenii aia raman prieteni si fara mere… sau mai zic din cand in cand: “Nu stiti pe cineva care vrea/are o pereche de casti?” atunci totul e OK. Daca pleaca pentru ca vroiau o piata la negru, si mai bine.

Si ca sa revin din poveste, Tudor n-are nici un castig cu site-ul asta, mai multi useri inseamna mai multe batai de cap, iar mai multe topicuri pe aratura, mai multa munca. Deci, e curtea lui si el face regulile. Cine e macuser ramane, cine vrea taraba sa se duca la piata Punkt

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 315 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pana acum am cumparat 3 macuri SH, toate de pe softpedia. La fel un ipod, un AE, un maus BT. Am luat si am si dat si pe Macuser. Cand casti ochii poti lua lucruri bune si de pe Okazii. Dar cand asociezi bunul nume al Macuser.ro dat de 99.9% din post-urile puse de cei ce sunt macuseri cu 0.1% din posturile de la vanzari ce spera sa agate…, si apoi te mai si plangi ca ai luat teapa pentru ca ti-a fost lene sa casti ochii la ce cumperi, si mai si tipi in gura mare ca ce site e asta de se trag tepe (sau si mai rau: “fiti atenti ca luati teapa de la userul X ca pe alt site mi-a tras-o mie!!”) eu zic ca abuzezi de bun-venitul ce ti s-a urat cand te-ai inscris.

Nu zic ca nu sunt utile sectiunile, cea de joburi mi-a deschis calea catre “the beginning of a beautiful relationship”, si chiar intram zilnic sa vad ce jucarie mai pot sa iau azi, evident jucarie ce nu mi-o permit. Sunt utile! Dar de la util pentru mine la existenta sunt multi factori ce nu tin de ce-mi doresc eu. Asta e! Nu sunt buricul pamnatului, si colectiv, toti macuserii inregistrati tot nu sunt buricul pamantului.

Pana una alta, Tudor ai facut bine! Si cand o sa bagi rubricile la loc, daca o sa le bagi la loc, tot bine o sa faci.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

21 din 23
21

nu pot atasa poze ››