4 din 23
4
Plangeri legate de noul forum
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu e o plangere ci o intrebare:
Pe ce tip de hardware/software functioneaza site-ul/forumul asta?

Din pura curiozitate…  grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hardware: habar n-am.
Software: server Linux/Apache, mySQL etc. Site-ul este powered by Expression Engine.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

legat de mesaje noi….
nu se pote pune un link, dupa ce ai dat click mesaje noi, ai vazut mesajele, intri sa citesti pe primul…!! de aici un link care sa fie un fel de back cu tot cu refresh adica sa nu iti mai arate topicul care tocmai l-ai citit? eu daca dau back din browser im arata si cel in care tocmai am intrat ca fiind nou

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ba exista:
Forum Home >  Comunitatea Macuser.ro >  Condica de sugestii şi reclamaţii >  Thread
in josul si susul paginii ...
Invata-te sa click pe link-urile alea si nu pe butonu’ de back smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

? ...un profesor de fizica din liceu mi-a zis ceva care tin minte si acum si avea dreptate: inainte sa scrii ceva citeste de mai multe ori enuntul problemei….

sergiu, daca voiai sa zici ceva legat de ce am scris eu, nu are legatura ce ai scris tu….

mesajele noi care apar numai pe pagina de start a forumului este de fapt un search, in loc sa scrii tu la search “New Topic Search” unde daca ai scrie ti-ar aparea mesajele pe care nu le-ai citit din fiecare topic, doar dai un click pe mesaje noi si search-ul se face automat.

ma interesa acest link sa existe cand ai intrat in orice topic, nu conteaza daca ar aparea sus undeva sau jos, sau ambele.
ar fi o cale mai usoara de oriunde sa ajungi la mesajele care nu le-ai citit…fara back…bineinteles ca pagina se va incarca si iti va arata de fiecare data ca cauta…dar daca ai vrea sa folosesti bine, daca nu nu.

pt mine ar fi de folos

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ar mai fi loc de mici imbunatatiri vizuale.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Incredibil… am constatat cu surprindere ca Internet Explorer 5 pentru Mac OS 9 stie sa afiseze corect sageata galbena (“plutind” deasupra paginii), in timp ce “avansatul” Internet Explorer 6 pe Windows XP, aparut cu 2-3 ani mai tarziu, nu e in stare sa faca acest lucru. Bug Windows-only. Ce tantalai!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Tudor Vedeanu - 20 Octombrie 2005 03:49 AM

Incredibil… am constatat cu surprindere ca Internet Explorer 5 pentru Mac OS 9 stie sa afiseze corect sageata galbena (“plutind” deasupra paginii), in timp ce “avansatul” Internet Explorer 6 pe Windows XP, aparut cu 2-3 ani mai tarziu, nu e in stare sa faca acest lucru. Bug Windows-only. Ce tantalai!

Cred ca echipa pentru Mac de la Microsoft are ceva deosebit… se vede ca office-ul e facut cu grija, si din cate imi aduc aminte versiunea de mac a lui msn messenger arata destul de bine.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

PRIMA CHESTIE NASOALA PE CARE O OBSERVA LA FORUM E CA ATUNCI CAND FAC CLIC PE “VEZI MESAJELE NOI” IMI DESCHIDE MAI PUTINE DECAT SUNT MARCATE CA NOI

????

OARE DE CE

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member

Poate pentru ca scrii cu majuscule?
grin

c

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mie nu mi s-a intamplat…

in schimb dupa ce ai dat click pe un mesaj nou, cum ajungi inapoi le mesaje noi fara sa iti mai apara mesajul pe care tocmai ai intrat, la urma urmei nu mai e nou, nu? cu back? ti-l arata si pe cel in care tocmai ai intrat

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

circotasi…  hai sa-l lasam pe tudor sa-si mai traga sufletul wink

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 12 Octombrie 2005 03:04 PM