6 din 23
6
Plangeri legate de noul forum
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ei, acuma….  e suficient ala de edit

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
dacuBurebista - 11 Noiembrie 2005 04:04 PM

guy

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Incercati cu

sudo rm <post name

Upss… cere parola de admin…

tongue rolleye

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am si eu o plangere, dar legata de pagina de start a site-ului: de curand am bagat de seama ca se vede ca in jpg-ul atasat, cu o linie verticala cam de pe la Software. Am Safari si totul e updatat (10.4.3 etc)

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hehehe… m-am jucat eu ieri cu layout-ul si am schimbat un GIF, dar intre timp l-am pus la loc. Cred ca daca dai Refresh de cateva ori ar trebui sa dispara.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nu mai arata….cel putin nu la mine…

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Probabil ca o sa mai vedeti cate un bug legat de design, pentru ca m-am apucat sa lucrez mai pe indelete la layout… si schimbarile se fac “live”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

ok, dupa 2 refreshuri totul e bine.
succes la layout!

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
dacuBurebista - 11 Noiembrie 2005 04:04 PM

Ar fi suficient daca s-ar mai face putin curatenie in mesajele dublura sau cu erori.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Administrator

Exista vreo optiune sa-mi salvez mesajele personale sau sa le forwardez (pe cele trimise) catre o adresa de mail? pe cele primite le am pe email ca mi le trimite automat serverul, o functie excelenta, dar cred ca am mai spus asta…

Cred ca mi se umple casuta… red face

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Inca ceva….poate e o chestie generala, dar cing incerc sa uploadez o imagine JPG arata link-ul dar nu se vede nimic! Asta de pe Firefox 1.5 Win

A se vedea http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/424/

Am incercat sa pun si poza….dar nu imi arata nimic…

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai grija ca extensia fisierului sa fie cu litere mici. jpg, nu JPG.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Gata…am inteles!

Am corectat si poza de la topic

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe scurt: la rubricile de vanzare cumparare cred ca se impune impartirea in made for mac si restu. Intrand des pe forum mi-ar place sa citesc si sa dau click doar pe anunturile macuserilor pentru macuseri. Pentru telefoane intru pe Okazii.ro, pentru pet related intru pe bursa.rol dar pentru mac related intru pe macuser.ro (si rareori pe softpedia). Am avut impresia (se pare gresita) ca in afara topicului de discutii libere, restul continutului de pe site este mac related sau mac compatible.
Ah, acum orice lucru e in mai mica sau mai mare masura mac related, exemplul extrem care imi vine e al sosetelor murdare de la sfarsitul zilei de munca care in mod ipotetic ar putea deveni Apple socks si ar putea gazdui un shuffle, ipod sau chiar un mighty mouse… (vezi mai jos)

Impartirea ar rezolva problema mea, nu e neaparat sa se intample, evident. Am postat aci la sugestii, nu plangeri.

Vand sosete murdare desperecheate: 50k -3bucati, 270k duzina. iBookul din imagine nu intra in pret wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

LOL misto poza… O sa vad in ce masura pot face aceasta impartire pe categorii, pentru ca acest lucru necesita crearea unor forumuri separate si mutarea manuala a tuturor thread-urilor… Pe de alta parte cred ca au fost destul de putine articole “non-mac” scoase la vanzare, asa ca nu stiu daca se justifica crearea unui forum separat numai pentru acestea.

Semnătură 

⌘-N

6 din 23
6

nu pot atasa poze ››