Am si eu o plangere, dar legata de pagina de start a site-ului: de curand am bagat de seama ca se vede ca in jpg-ul atasat, cu o linie verticala cam de pe la Software. Am Safari si totul e updatat (10.4.3 etc)
Hehehe… m-am jucat eu ieri cu layout-ul si am schimbat un GIF, dar intre timp l-am pus la loc. Cred ca daca dai Refresh de cateva ori ar trebui sa dispara.
Exista vreo optiune sa-mi salvez mesajele personale sau sa le forwardez (pe cele trimise) catre o adresa de mail? pe cele primite le am pe email ca mi le trimite automat serverul, o functie excelenta, dar cred ca am mai spus asta…
Pe scurt: la rubricile de vanzare cumparare cred ca se impune impartirea in made for mac si restu. Intrand des pe forum mi-ar place sa citesc si sa dau click doar pe anunturile macuserilor pentru macuseri. Pentru telefoane intru pe Okazii.ro, pentru pet related intru pe bursa.rol dar pentru mac related intru pe macuser.ro (si rareori pe softpedia). Am avut impresia (se pare gresita) ca in afara topicului de discutii libere, restul continutului de pe site este mac related sau mac compatible.
Ah, acum orice lucru e in mai mica sau mai mare masura mac related, exemplul extrem care imi vine e al sosetelor murdare de la sfarsitul zilei de munca care in mod ipotetic ar putea deveni Apple socks si ar putea gazdui un shuffle, ipod sau chiar un mighty mouse… (vezi mai jos)
Impartirea ar rezolva problema mea, nu e neaparat sa se intample, evident. Am postat aci la sugestii, nu plangeri.
Vand sosete murdare desperecheate: 50k -3bucati, 270k duzina. iBookul din imagine nu intra in pret
misto poza… O sa vad in ce masura pot face aceasta impartire pe categorii, pentru ca acest lucru necesita crearea unor forumuri separate si mutarea manuala a tuturor thread-urilor… Pe de alta parte cred ca au fost destul de putine articole “non-mac” scoase la vanzare, asa ca nu stiu daca se justifica crearea unui forum separat numai pentru acestea.