Nu e cine stie ce editia asta , dar se vinde Iphone cu garantie ” hard” 2 ani ( asa au spus ei , dar referitor la update-uri , ruleava vechea placa cu ” nu ne asumam responsabilitati pt upgraduri”) si poti butona in voie MacBook Air-ul , la standul Orange. Pentru mine a fost prima oara cind am vazut Air-ul si a meritat
Cat e aifonu?
In rest,ceva interesant pe la CERF?Am auzit ca bate vantul
Da, bate vantul intr-un mare fel. Este cea, mai slaba editie din cate au fost (la care am fost) pana acum.
Ma refer si la firmele participante si la atmosfera, dar mai ales la interesul expozantilor in promovarea
propriilor exponate. Nu te baga nimeni in seama(in afara celor cu fituicile obisnuite) iar marfa expusa
pare scoasa din depozite, stearsa de praf si adusa la cerf 08. Multe din firmele mari nu sunt prezente la
edita actuala iar restul par a fi niste firme de apartament care ofera reincarcari cartuse sau consultanta
IT. Daca se va continua pe aceasta linie se pare ca sfarsitul este aproape pentru cerf.
păcat, era un eveniment frumos acum 3-4(poate şi mai bine) ani dacă mai ţin eu bine minte . . .
acum . . . parcă a trecut uraganu pe acolo, nu prea mai au ce să expună nici ăstia, nimic, nicio noutate, ceva să-ţi atragă atenţia!!!
şi în media galaxy la unirea se poate butona
e şi o tipă draguţă acolo, aşa că cine ştie, poate te lasă s-o butonezi
şi in Mall Vitan mai puteţi butona, dar acolo sunt doar băieţi, nu-i afacere(pentru noi bărbaţii)
De parca ar mai conta pe unde sunt prezentate, afisate, vandute, piratate, bijnitarite ... E netu plin de ele. Si cu ce scop ? ... Acelasi scop de marketing… de ani de zile se aplica sistemul asta. Doar ca nu l-am bagat in seama. Inutil.