Eugen M. - 22 Mai 2008 08:20 AM
Încearcă Smart MailBox din Mail.app
Ideea este următoarea :
Tu vrei să faci BackUp neaparat pe o adesă de E-mail?
Sau te-ar ajuta să faci BackUp și prin alte metode?
DECI
Am in app Mail 2 conturi de email configurate prin SMTP
Backup momentan imi fac la tot ce primesc ... asta fac cu ajutorul Cpanel de la webhosting ... acolo in “Email Account Forwarders” am facut un “Forwarder” de genul :
office@domeniu.ro - to - .
Deci eu procesul de backupul pt adresa de mail . o fac de pe / prin serverul de mail de la hosting
Dar problema mea dupa cum am zis este sa gasesc o modalitate sa fac backup si la SENT MAIL’s
Si DA vreau sa fac backup pe o adresa de mail de genul Gmail pt ca dupa cum stiti acolo : ” You are currently using 511 MB (7%) of your 6755 MB. “
Si indiferent de ce se intampa local cu OS-ul tau sau la hosting cu Serverul de Mail ... Gmail = garantie mare 
Asti - 22 Mai 2008 10:23 AM
Eugen M. - 10 Mai 2008 09:21 PM
Nicio problemă, încetul cu încetul învățăm alfabetul…
Literalmente, în acest caz.
Nu toata lumea e geniu in orice 
Eu am incercat pe cat se poate sa respect pasii care mi-au fost propusi chiar de voi ... si se pare ca nu merge faza ???
Pe Gmail in labelul creat de mine apar tot timpul asa din senin niste mailuri foarte vechi ... dar tot timpul aceeleasi nu realizez de unde apar ...
Acum sa incerc sa ma joc si cu Smart MailBox
Am facut un Smart Mail Box ... dar asta nu ma ajuta decat sa fac selectii / organizare / grupare / etc ... local pentru mailuri ... nu face backup ... nu ma ajuta cu nimic e la fel ca si ” Sent ”