Ziua/seara buna.
Eu dau internetu wireless in casa cu un D-link DI 524 si sunt multumit.
As vrea sa aflu daca imi iau un Airport express cu ITunes, voi putea sa il folosesc doar pentru muzica si imprimanta?
Adica pastrez D-Linku’ pentru net si prin Airport sa ascult muzica si sa printez?
Ziua/seara buna.
Eu dau internetu wireless in casa cu un D-link DI 524 si sunt multumit.
As vrea sa aflu daca imi iau un Airport express cu ITunes, voi putea sa il folosesc doar pentru muzica si imprimanta?
Adica pastrez D-Linku’ pentru net si prin Airport sa ascult muzica si sa printez?
Așa am eu și merge. Din windows nu reușesc să setez printul, dar 3 mac-uri merg perfect la web prin Orange Wireless, iar imprimanta o văd prin Apple airport express. Din orice mac, imprimanta e văzută imediat după setare („join wireless network…”), nu ai nevoie, practic, să faci nimic decît să o selectezi. Cum zic, nu reușesc să setez imprimanta din windows (care mergea cînd acel Apple wl router era singur în casă).
Ma foarte bucur!
Am doi prieteni care folosesc Airport express la ascultat muzica, dar folosit in retea cu un Airport Extreme si nu au stiut sa-mi spuna daca ar merge o retea asa cum vreau eu.
Ma foarte bucur!
Am doi prieteni care folosesc Airport express la ascultat muzica, dar folosit in retea cu un Airport Extreme si nu au stiut sa-mi spuna daca ar merge o retea asa cum vreau eu.
Va merge.
Tocmai le-am scris flăcăilor de la Apple că nu scriu în documentație cum se setează printul din windows cînd ai două routere wl, iar imprimanta e conectată la routerul Apple. Le-am dat temă de weekend, pun pariu că nu o lasă nerezolvată.
Am cumparat agregatul, dar nu reusesc sa il configurez de loc.
Am incercat 2 metode: sa fac o noua retea si sa comut pe ea cand doresc sa ascult muzica sau sa adaug noul device la vechea retea. Nici un rezultat.
Parcurg toti pasii din Airport Utility si la sfarsit ma anunta ca: an error has occured si sa mai incerc o data. Ei bine am incercat de fo 10 ori si degeaba.
hmm…ce sa fac?