Intrebare Retea
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buc
Macuser din: 10.01.08

Ziua/seara buna.
Eu dau internetu wireless in casa cu un D-link DI 524 si sunt multumit.

As vrea sa aflu daca imi iau un Airport express cu ITunes, voi putea sa il folosesc doar pentru muzica si imprimanta?
Adica pastrez D-Linku’ pentru net si prin Airport sa ascult muzica si sa printez?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, I5, 2,9 Ghz Retina - Touch Bar
iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bob_ - 11 Mai 2008 02:42 AM

Ziua/seara buna.
Eu dau internetu wireless in casa cu un D-link DI 524 si sunt multumit.

As vrea sa aflu daca imi iau un Airport express cu ITunes, voi putea sa il folosesc doar pentru muzica si imprimanta?
Adica pastrez D-Linku’ pentru net si prin Airport sa ascult muzica si sa printez?

Așa am eu și merge. Din windows nu reușesc să setez printul, dar 3 mac-uri merg perfect la web prin Orange Wireless, iar imprimanta o văd prin Apple airport express. Din orice mac, imprimanta e văzută imediat după setare („join wireless network…”), nu ai nevoie, practic, să faci nimic decît să o selectezi. Cum zic, nu reușesc să setez imprimanta din windows (care mergea cînd acel Apple wl router era singur în casă).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ma foarte bucur!
Am doi prieteni care folosesc Airport express la ascultat muzica, dar folosit in retea cu un Airport Extreme si nu au stiut sa-mi spuna daca ar merge o retea asa cum vreau eu.

Semnătură 

iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bob_ - 11 Mai 2008 03:10 AM

Ma foarte bucur!
Am doi prieteni care folosesc Airport express la ascultat muzica, dar folosit in retea cu un Airport Extreme si nu au stiut sa-mi spuna daca ar merge o retea asa cum vreau eu.

Va merge.
Tocmai le-am scris flăcăilor de la Apple că nu scriu în documentație cum se setează printul din windows cînd ai două routere wl, iar imprimanta e conectată la routerul Apple. Le-am dat temă de weekend, pun pariu că nu o lasă nerezolvată.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Okydok.
Voi purcede cat de curand la achizitionarea unei bucati de Airport Express si daca ma inpotmolesc la configurare, tzip.
Multumesc frumos!

Semnătură 

iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Ma bate gândul sa fac si eu acelaşi lucru, am tot un D-link. Poţi, te rog, sa postezi aici cum ai făcut după ce reuşeşti?

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Subscriu. E chiar interesant de aflat daca (si cum) merge. Btw…am si eu acelasi model de router…. wink

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

bat ofcors wink
va tin la curent

Semnătură 

iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Am cumparat agregatul, dar nu reusesc sa il configurez de loc.
Am incercat 2 metode:  sa fac o noua retea si sa comut pe ea cand doresc sa ascult muzica sau sa adaug noul device la vechea retea. Nici un rezultat.
Parcurg toti pasii din Airport Utility si la sfarsit ma anunta ca: an error has occured si sa mai incerc o data. Ei bine am incercat de fo 10 ori si degeaba.
hmm…ce sa fac?

Semnătură 

iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

mesajul primit atasat

Semnătură 

iPad 2

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

...am reusit si singur…
mi-a trecut prin minte sa scot D-linku din priza si dupa asta, Express-ul a primit toate comenzile.

Am optat pentru varianta „alta retea”.
Daca doresc sa ascult muzica sau sa printez, selectez de sus noua retea si gata…curg valuri de muzici tongue laugh

Semnătură 

iPad 2