Vreau iPhone, dar….
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

vrau sa stiu unele lucruri de la detinatori

oficial aici nu exista la Apple, dar exista pe piata si merge si n-ar avea garantie Apple, probabil numai garantia vanzatorului. Sa inteleg ca cei care au sunt hackuite si neupdatate? Numai cei cu AT&T;sunt singurele . Numai americani ar avea parte de Iphonuri neviolate (nui corect)

daca din greseala ii dau update? apoi pot spune adio la iphone? va trebui sa il unlock din nou? pe aici un deblocat ar pleca de la 150 dolari…binentele ca nu vreau sa il tin cu un soft 0.9 (de ex) si vreau sa am ultuml soft…dar nici sa platesc banii astia

daca poate ma voi muta in state si vreau la AT&T;cu iPhonul de aici, Mi-l vor baga pe gat ca este hackuit? Il voi putea oare folosi pe acolo?

ufffff!!!!

cat tine bateria (timp real nu ce scrie pe site)

ce altceva ar mai trebui sa stiu despre el?

Multumesc!

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Din ce ştiu eu:

În România, aceşti mici muci care comercializează iPhone îţi oferă garanţie doar hardware (zic ei). E o ciudăţenie la mijloc, din câte ştiu este perfect legal să ii faci unlock şi să îl foloseşti oriunde în lume la orice provider (inclusiv SUA), ilegal este să comercializezi un produs după ce i-ai făcut unlock (legi de copywrite a firmware s.a.m.d.).

Nu doar în State sunt iPhone lansate oficial de Apple, ci şi în Europa (Franţa, Germania, UK, ... şi altele în curând). În Asia deocamdată nu au succes, Asiaticii având o cerinţă pentru telefoane 3G (deocamdata iPhone nu are).

Dacă îi faci update, mucii îţi vor spune că ai pierdut garanţia la produs (cred că se şi bazează pe asta, majoritatea care cumpără de la ei îl vor conecta la iTunes şi va da NEXT pe acolo, ţi-l vor decoda din nou dar cică ai pierdut garanţia)

Unlock-ul (deblocatul) nu costă nimic, trebuie doar să întrebi pe aici sau să citeşti topic-uri mai vechi şi poti face totul singură. Dacă cineva a cerut vreodata bani, pe la servicii în cadrul forumului, se cerea în jur de 50 RON sau cam aşa..)

Nefiind doar un simplu telefon (precum altele :D), precizarea duratei bateriei este “infinit imposibil de precizat”, ţine foarte mult de varietatea de sarcini pe care le faci pe iPhone. Ca să te linişteşti… o să fii mulţumită.

Daca vrei sa cumperi iPhone, vezi la secţiunea vânzări, ori… din câte am mai auzit, aceştia par cu preţuri mai ok, decât Carrefour sau rahat de ăsta!

[ Modificat: 12 Mai 2008 12:01 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

merci, intre timp l-am cumparat, are 16 Gb. si un pret mai bun decat e aratat mai sus

acum la touch-uit si la documentatia care o are, la documentat!

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.