ort3ov - 07 Martie 2006 12:58 AM
Cine are asa ceva sunt interesat de ele(alimentator de PoweBook G4 sau chiar G3 defecte) ...caut cauza din care se ard asa usor ...adica defectele de constructie sau conceptie daca exista(fapt care trebuie exclus caci doar este vorba de Apple)!!! Desi parerea mea asa la prima vedere lasa de dorit ...adica sincer nu imi place cum sunt construite ...prea ingramadite ...nu stiu ce sa zic de componentele folosite in constructia lor ...par cam chinezarii ...
Acum circa 3 ani, la noi la facultate s-a produs o supratensiune (cîteva secunde, probabil), care a ars: 1. alimentator iOmega zip 100 + (1a) iIomega zip însuși; 2. alimentator usb hub 1.1 (dar hub-ul, a rămas OK); 3. alimentator imprimantă HP. Toate astea erau în priză, oprite, dar s-au ars. Nu a ars (alimentator) iMac G3, nici PC-ul (vechi).
Acuma depinde cum s-a ars: dacă l-ai ținut în tigaie, în ulei încins, probabil d-aia s-a ars; dacă s-a ars de la o supratensiune de peste 220 V (cum am pățit, deci posibil), ar fi normal; dacă s-a ars, pur și simplu… hm, nu cred, chiar dacă e „made in China” (prin China, se înțelege Hong Hong și alte alea foste colonii britanice).