Pentru cei ce nu au observat, a aparut pe forum o tema noua, la care lucram de ceva vreme… Macuser08!
Ca parte a efortului de a integra toate componentele site-ului sub un design unitar a aparut aceasta tema, pe care noi speram sa o facem default pentru site.
A avut parte de un “closed beta”, iar noi va rugam sa testati aceasta tema, sa ne ziceti daca va place/nu va place, va lipseste ceva functionalitate care am taiat-o din greseala, etc.
Enjoy!
PS: va rog fara prea multe comentarii despre IE6
Edit: cateva poze pentru cei care folosesc Macuser07 sau Default… locatia “schimbatorului” de teme.
sub profilul tau, ai 2 butoane: profile si pm. butonul profile este rotunjit frumos cum trebuie, butonul pm nu.
sus ai un chenar cu link-uri la control panel, logout, private messages etc. ... colturile de jos nu sunt facute cum trebuie (alta culoare de fundal) iar alinierea in chenar mi se pare urata. link-urile la stanga, private messages la dreapta. ca asa e prea mult loc.
Din icon-uri au fost convertite doar doua (old topic si new topic). Inca nu m-am hotarat daca sa le schimbam cu totul. Colturile alea de la chenar sunt create de un js pe care il folosesc… si cred ca va trebui sa le suportam o vreme (pana la urmatorul refactoring).
Butonul de pm e prea mic ca sa fie si el rotunjit.
Iubitorii de “Default” s-ar putea să aibă o surpriză neplăcută așa că ziceți ce e de zis că după aia așa rămâne sorin: aia gri avea contrast foarte mic ...
1. Mie mi se pare prea încărcat totul, nu ştiu dacă zic bine, sau exprim ceea ce vreu. Îmi place mai mult noul look, dar îmi vine greu să-l folosesc optim, acum iese în evidenţa “skin-ul” forumului şi nu conţinutul lui, precum în Macuser07, sau Default, de aceea cred ca nu e prea ok.
2. Cu Macuser08, paginile mi se încarcă mai greu când navighez de la o secţiune la alta.
3. Dacă tot e deschis topic-ul acum (mă gândeam mai demult), de ce logo-ul macuser nu este “clickable” către home page? (Pe alte site-uri am văzut că e o regula. Pentru mine ar fi o “regula” utilă, îmi duc mereu mouse-ul către acel logo şi constat că... nu )
Si mie imi place in mare, fiind adeptul stilului minimalist. Dar combinarea dintre ultramarin si cafea cu lapte, nu mi se pare cea mai fericita. Inca nu am in minte o alta culoare, dar parca un albastru neutru (culoarea folderelor din Leopard) s-ar potrivi mai bine in locul cacaniului in spatiul unde apare textul postat. In rest arata bine. Eu mi-am pus interfata asta ca implicita.