Încărcată și obositoare.
Nu eliminați default-ul de acum.
4 tonuri de separație este foarte mult pentru o pagină, ochiul fuge mai mult spre semnătură decât spre post mai ales în cazul unei semnături mai lungi combinate cu un post mai scurt.
[ Modificat: 13 Mai 2008 08:04 PM de Jose Rodolfo ]
Ok, o sa ma ocup sa fac si o tema mai light si cu mai mult contrast bazata pe Macuser08 (aveam de gand anyway). Va fi inspre tema/culorile Macuser08 ca sa pastram consistenta cu look-ul site-ului, dar mai simpla.
Stiu si problema de performanta, am descoperit-o mai recent, si se va rezolva si aia.
Încearcă să păstrezi toate ale postului, textul, semnătura, Image Attachments, într-un singur spațiu, deasemena cred că ar fi bine ca butoanele quote, report, ignore să fie pe aceeși linie.
Ai putea să mai elimini din spațiile de delimitare din partea stângă, member, numărul de steluțe și macuser din pot să stea în același spațiu întrucât sunt din aceeși categorie.
Cred ca discutia a deviat de la bug spotting si va place/nu va place la sfaturi de cum se face sau cum ar trebui sa se faca. Nu contest faptul ca unii macuseri sunt experti pe domeniul asta, dar cati ochi atatea perfectiuni. Nici o schema de culori n-o sa satisfaca 3000 de oameni, iar concurs de design s-a tinut si a trimis propunere un singur om.
Asa ca eu zic sa ajutati omul sa corecteze micile scapari, sugestiile sunt binevenite. La fel si implicarea in localizare. Daca topicul o sa se transforme in 3000 de enumerari de cum crede fiecare ca ar arata beton… se inchide si gata.
Mai lasati o zi doua sa treaca pe tema asta si apoi o sa spuneti care macuser07/default?