logoul arata f bine, dar tema e foarte greoaie in interiorul topicurilor!
Peste cateva minute va mai fi un update care va rezolva treaba asta. Asta daca te refereai la viteza…
vezi in atasament la ce ma refeream.. e foarte greu de citit de la un post la altul.. mai ales daca respectivul are si semnatura (fiind pe alta culoare) sau urmatorul post e cu quote (care are iar alta culoare).
Nu ştiu dacă vi se întâmplă şi vouă, dar cu noua temă, atunci când vizualizez un topic, mărimea paginii (lungimea) nu este în concordanţă cu mărimea diagonalei monitorului meu. Adică trebuie să misc pagina în dreapta şi în stanga ca să vad conţinutul întreg al unui post.
Asta nu se întâmplă dacă folosesc tema Default.
fundalul galben din interiorul threadurilor este foarte ciudat. Parca nu se potriveste deloc cu restul forumului, plus ca aglomereaza inutil si nu arata deloc a mac gui.
Just my humble opinion.
Buna ziua. Am o intrebare: unde au disparut cele 10 “stiri” recente care apar atunci cand dau click pe Forum? Eu ma obisnuisem cu acel fel de prezentare. Asta apare indiferent de tipul interfetei.
Multumesc
Presupun ca sunt pe pagina de stiri? http://www.macuser.ro/index.php/
Ai sus link de stiri… sau click pe logo. Nu tin minte vreodata ca Forum-ul sa duca la Stiri.
Cred ca nu m-am exprimat eu bine. Dupa ce deschideam pagina http://www.macuser.ro, ma logam , dupa care apasam butonul FORUM. Aparea pagina forumului si intre bara cu forum Home si sectiunea Platforma Macintosh apareau doua coloane:pe cea din stanga erau afisate ultimele discutii (vanzare, cumparare, etc) iar in dreapta cele mai interesante topic-uti (fuck microsoft, etc). Ei, despre acest lucru vreau sa va intreb , deoarece nu mai exista.
Si inca ceva: in partea de jos a paginii, exista un buron cu o bara de derulare din care poti alege tema: default, Macuser08 si Select A Theme. Ultima optiune nu functioneaza. sa inteleg ca au fost scoase toate celelalte, ramand doar default si Macuser08? deoarece eu nu ma obisnuiesc de loc cu aceasta (fara suparare), desi apreciez munca depusa.
Va multumesc.