Un pic offtopic:
Noul skin al forumului este foarte simpatic dar sunt vreo doua chestii care mi se par cam aiurea:
- simbolurile din dreptul topicurilor (folderele alea sau ce naiba sunt) nu prea se mai deosebesc…e destul de greu sa observi care este citit si care nu (trebuie sa te uiti cu atentie, contrastul e cam slab)
- coloana pe care apar avatarurile cred c-ar arata mai bine cu fundal alb (mai ales ca multe avataruri au fundal alb si arata destul de nasol pe actualul fundal gri)
Se poate modifica? Asta daca sunt si altii de acord, evident…
Felicitari! Mie imi place foarte mult cum arata noul design al forumului. N-am mai intrat de mult si m-a surprins foarte placut sa revad macuser asa stilizat.
intrebare: tema sigur nu e facuta de graft, dar poate ma insel. totusi nu se pot pastra culorile din restul siteului? in varianta light
Nu nu e facuta de graft. Eu am fost autorul “nenorocirii”.
Ce ma surprinde e ca unora le place f. mult, altii se tot plang de contrast si culori. Am stat si m-am gandit la chestia asta, mai ales ca acasa mie mi se pare ca arata foarte bine dar la work e ceva mai inchisa. Am o banuiala ca depinde de setarile monitorului… dar si de preferintele fiecaruia.
Am incercat sa tot repar diverse “plangeri”, dar nu o sa ma apuc acum sa creez o tema complet noua. A zis si psergiu… oricine se poate apuca, lua EE si sa faca teme pentru forum, le testez si vi le instalez eu. Daca vine careva cu un design mai bun, de ce nu, mai facem o tema candva.
Ştiu că poate deveni enervant, dar am să o spun. Ce-a Light, e prea light.
Mi s-ar părea foarte ok dacă această culoare care apare în cadrul post-urilor (Bej) ar dispărea, ea să fie înlocuită de culoarea ce apare la semnătură.
Bravo! Ai obtinut calificativul de enervant
De exemplu, crem-ul care apare la posturi a fost cerut de cineva. Initial era totul gri, dar lumea a zis ca era slab contrastul.
Ultima modificare pe care o mai fac… aveti acum si Macuser08Gray. Daca cineva nu e multumit cu cele 3 alegeri, dupa cum am zis… mâna pe photoshop, mâna pe EE și dați-i bătaie…
Ştiu că poate deveni enervant, dar am să o spun. Ce-a Light, e prea light.
Mi s-ar părea foarte ok dacă această culoare care apare în cadrul post-urilor (Bej) ar dispărea, ea să fie înlocuită de culoarea ce apare la semnătură.
knockout - 15 Mai 2008 12:20 PM
Bravo! Ai obtinut calificativul de enervant
De exemplu, crem-ul care apare la posturi a fost cerut de cineva. Initial era totul gri, dar lumea a zis ca era slab contrastul.
Acuma și eu eram din cei care se plângeau de bej-ul ăsta - am încercat acum să stau un pic pe Default și pe Light & Gray și nu mai îmi plac din cauza lipsei diferentei între textul post-ului și semnătură - pe asta cu bej creierul meu s-a obișnuit să sară automat peste signature, pe alelalte trebuie să parseze fiecare semnătură enervant de lungă (cum e a mea).
Eu gata, mă declar switcher la Macuser08 simplu. O să-mi editez un pic și avatarul să arate mai bine pe fundal gri
As vrea sa stiu, daca nu cumva deranjez pe cineva, de ce se intampla aceasta:dupa ce deschideam pagina http://www.macuser.ro, ma logam , dupa care apasam butonul FORUM. Aparea pagina forumului si intre bara cu forum Home si sectiunea Platforma Macintosh apareau doua coloane:pe cea din stanga erau afisate ultimele discutii (vanzare, cumparare, etc) iar in dreapta cele mai interesante topic-uti (fuck microsoft, etc). Acum nu mai exista. Era chiat util.
Va multumesc.
Da…asa se numea tema: developer.
Mie personal imi placea acea tema si ma obisnuisem cu ea. acum stau sa caut in toate categoriile…Poate o puteri reintroduce…
Va multumesc
PS: apreciezmunca depusa de cei care fac alte teme, insa nu prea ma pot obisnui ce cele noi. dar daca sa se hotaraste, asta este.
După cum sper că s-a văzut… procesul de rafinare şi adoptare a temei noi a fost cât de democratic şi am încercat să mulţumesc pe cât mai multi. Sunt convins că nu va fi mulţumită toată lumea.
Ce pot sa iţi ofer este linkul de sus cu “View new posts” sau în română “Vezi mesajele noi”. Eu asta folosesc ca să citesc forumul şi e cel mai apropiat de funcţionalitatea din coloana stânga a temei Developer.