OKi, am inteles. Multumesc de raspuns. Insa am o intrebare: de ce nu se poate lasa si aceasta tema (Developer), sau altele care erau inainte alaturi de cele noi? exista vreo conditionare de catre cineva? sau pur si simplu asa s-a decis? Sau daca nu se pot lasa si altele, atunci se pot face in aceasta tema cele doua coloane din tema developer?
Multumesc.
Pentru ca multe din functionalitatile forumului trebuie adatate fiecarei teme. Macuser08 e facuta de la zero, pentru default munceste cineva (practic voluntar). Pentru restu… nu. Nu are cine.
Sper sa nu devin enervant. Am inteles faptul ca se munceste voluntar pentru aceasta tema. Insa nu se poate lasa si tema Developer? eu, spre exemplu, ma obisnuisem cu aceasta si imi este greu o schimbare.
Multumesc
Ultima modificare pe care o mai fac… aveti acum si Macuser08Gray. Daca cineva nu e multumit cu cele 3 alegeri, dupa cum am zis… mâna pe photoshop, mâna pe EE și dați-i bătaie…
Sper sa nu devin enervant. Am inteles faptul ca se munceste voluntar pentru aceasta tema. Insa nu se poate lasa si tema Developer? eu, spre exemplu, ma obisnuisem cu aceasta si imi este greu o schimbare.
Multumesc
La fiecare upgrade a software-ului de forum (cam o dată la 2-3 luni) EU trebuie să stau și să introduc de mână modificările aduse de noua versiune în fiecare temă în parte. Si e vorba de editat zeci de fișiere cu sute de linii de cod. Timp în care forumul stă oprit. Așa că EU am decis să le șterg pe celălalte și majoritatea celorlalți admini au fost de acord cu decizia MEA.
Lămurit ?
Da, așa cred și eu, dar dacă ar mai scoate imaginea aia de fond “albastru închis”, cred că totul ar fi perfect. Cred că începe să îmi placă.
Părerea mea. Dar fiecare își împarte timpul așa cum crede de cuvință când e vorba de voluntariat, așa că nu trebuie stresat omul.
Doar ca idee am spus-o, chestia cu fondul.
OK, m-am lamurit. Insa nu inteleg care este rostul acoaterii celorlalte teme si introducerea uneia noi, in conditiile in care ne obisnuisem (sau eu cel putin) cu una care era si functionala.
Sper sa nu va suparati pe mine, insa de ce trebuie schimbat ceva care este simplu cu ceva care este complicat (asta referitor la citirea ultimelor posturi in tema developer). In rest, succes!!!
PS: Mie imi placea tare tema Developer, si imi pare rau dupa ea !!!
PS: Mie imi placea tare tema Developer, si imi pare rau dupa ea !!!
Poți să încerci să-i trimiți prin poștă/curier lui knockout un butoiaș din berea preferată ca să-l mituiești să incorporeze cumva în Macuser08 bucata aia din Developer care îți era ție utilă.