Am schimbat Gama la 2.2 si White Point la D60. Acum nu stiu daca a mai facut knockout vreun update intre timp.
Oricum, se vad mai bine toate culorile cu setarile astea.
A dat knockout un link mai sus de la Apple. Am citit si eu acolo si ei zic sa setam Gama 2.2.
Oricum, mie imi place mai mult cum arata asa, culorile sunt mai saturate.
am o sugestie in legatura cu iconita de langa adresa (in address bar)...
nu ar fi mai vizibil un patratel de culoare albastra/gri (ca background-ul site-ului), logo-ul ro cu frunzulita nu se vede f bine pe alb…
ps. n-am vrut sa deschid un alt post cu sugestia asta, l-am pus aici la discutia despre macuser08
Poate cam asa? (poze atasate - screenshot de pe site, n-au iesit chiar in forma de patrat)
am o sugestie in legatura cu iconita de langa adresa (in address bar)...
nu ar fi mai vizibil un patratel de culoare albastra/gri (ca background-ul site-ului), logo-ul ro cu frunzulita nu se vede f bine pe alb…
ps. n-am vrut sa deschid un alt post cu sugestia asta, l-am pus aici la discutia despre macuser08
Poate cam asa? (poze atasate - screenshot de pe site, n-au iesit chiar in forma de patrat)
si eu folosesc acum macuser08 gray
Subscriu la cele de mai sus, in bookmark favicoana pare destul de stearsa (light verde pe alb), cu ceva contrast intre logo si bkg, problema s-ar rezolva relativ usor.
Ultima modificare pe care o mai fac… aveti acum si Macuser08Gray. Daca cineva nu e multumit cu cele 3 alegeri, dupa cum am zis… mâna pe photoshop, mâna pe EE și dați-i bătaie…
Asta imi pare intr-adevar cea mai reusita varianta. Acum, singurul lucru care pare putin ciudat este iconul link-ului (acela cu sigla care apare la inceputul linkului si in meniu. De abia se vede pe fundalul alb). Poate ar trebui putin inchis verdele.
Încă o chestie… cât este de posibil ca atunci când am doar un singur Private Message să nu mai apară “1 Mesaje Necitite”. E un detaliu minor, știu, dar dacă tot ”tindem spre perfecțiune”...
Încă o chestie… cât este de posibil ca atunci când am doar un singur Private Message să nu mai apară “1 Mesaje Necitite”. E un detaliu minor, știu, dar dacă tot ”tindem spre perfecțiune”...
Hai că asta o discutăm la “propune alternative traducere” si nu la “look nou forum”, ok?
Acum deschid acel topic al rubrica .RO
La gray am ramas si eu. Un singur lucru care ma deranjeaza, mesajele necitite tot se disting greu, cred ca ar trebui o culoare mai apropiata de negru. Cum vrei tu oricum, se poate trai si asa.
la mine pe windows se vede ca naiba acum. si a mai aparut si mesajul asta: “You are using an 8 years old browser, riddled with rendering and security bugs.
Therefore, you might experience problems in viewing this site. Here are some browsers that are lightyears ahead: Firefox or Safari for Windows”! :D