Provocare programatori iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ma uitam peste programele disponibile in Installer si n-am gasit nici o aplicatie real utila. Sa faca ceva pentru mine, nu doar de fun sau pentru ca poate programatorul…

Asa ca intreb… e cineva de aici care sa poata face o aplicatie nativa care sa reproduca lista din pdf-ul atasat? Eventual sa-si ia sursa datelor dintr-un text editabil (traducere, completare, etc.). Aplicatia ar fi un checklist in care bifezi ce ai de luat si eventual ce ai luat deja. Daca e superdesteapta o sa afiseze lista de cumparaturi, numai cu itemurile bifate, tot pe categorii.

De ce mi se pare utila o astfel de aplicatie? Pentru ca nu trebuie sa scriu eu de fiecare data tot ce am nevoie, pentru ca sunt grupate deja si asa le gasesc si la supermarket, pentru am un iPhone in buzunar si cum uit tot, tot cu hartia stau in mana.

Sunt pregatit sa pun la bataie o lada de sticle de bere, la alegere. Daca mai vrea si altcineva sa doneze programatorului care reuseste ceva, sa se anunte aici.

[ Modificat: 13 Mai 2008 05:06 PM de huk ]
Fișiere atașate
GrocerylistsDOTorg_v2_2_A4.pdf.zip  (Dimensiune Fişier 64 - Downloads: 63)
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E in Installer ShopList. Nu te coafeaza?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu, trebuie sa scriu eu toate categoriile si dupa ce am muncit minute bune pentru 10 itemuri… nici macar n-a tinut minte.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Ha! Acum cateva saptamani chiar ma gandeam sa scriu o chestie de genul asta… mai mult decat atat… sa pui o limita de cat sa cheltuiesti siiiiii un modul de OCR prin care sa scanezi preturile la itemurile care le cumperi.
Preturile scanate, iti face un total, etc.
Lista de favorite, in versiunea 2 cu tinerea minte a preturilor si compararea cu preturile vechi, comparare intre preturi la diverse magazine. (in genul, prietena mea cauta un model de pantofi… si il vede in 5 magazine, scrie 5 preturi. N-a prea fost ea de acord cu setarea unei limite de pret, dar asta e alta discutie smile )

Daca e posibil(a se citi usor de facut) si editarea remote a listelor si aranjarea ordinii lor de pe mac (v3) cu sincronizarea datelor si transmiterea catre aplicatia de gestiune a finantelor preferata…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am intrebat si eu pe developerul lui ShopList daca o sa dezvolte functia de import/export din CSV cum sugereaza un fisier din interiorul app. Pana atunci am CSVit eu lista aia.

Knockout, baga daca ai timp smile Pot sa-ti cumpar o licenta ceva pentru asta? wink

P.S. prietena ta n-o sa poata gasi niciodata aceeasi pereche de pantofi in 5 magazine diferite…

Semnătură