Cand au venit astia de la Vodafone credeam ca o sa se schimbe ceva… dar ti-ai gasit…Le-am trimis un mail si i-am intrebat de ce au tarife de acu 20 de ani la WAP pe cartela Connex. Adica 20 centi minut…:lol: Le-am spus ca Orange ofera de mult WAP prin GPRS la prepay si ca au tarife de 20 de ori mai mici…
As dori ca, in numele MobiFon SA, sa va multumesc pentru interesul pe
care il manifestati pentru serviciile pe care compania noastra le ofera
si, de asemenea, pentru faptul ca ati ales Connex.
Serviciile Internet Mobil si GPRS Prepaid nu sunt disponibile pentru
utilizatorii de cartele reincarcabile asa cum ati specificat si
dumneavoastra in email-ul transmis. Aceste servicii nu sunt diponibile din
considerente de ordin tehnic.
Eu zic ca e mai degraba din considerente de ordin psihic…, tre sa fie cineva cu probleme la cap in staff-ul lor…;-P daca practic refuza sa dea WAP/MMS la jumatate din clienti… adica “utilizatorii prepay” ..
Acu am vazut mai bine care-i treaba… Vor sa sa “desfiinteze” alea 3 mesaje gratuite care le dadeau pe zi de pe http://www.myx.net. HUOOOOOOOO! HUOOOOOOOO! HUOOOOOOOO!
..., tre sa fie cineva cu probleme la cap in staff-ul lor…;-P daca practic refuza sa dea WAP/MMS la jumatate din clienti… adica “utilizatorii prepay” ..
Jumatate? Eu as zice mai degraba vreo trei sferturi…
ca sa nu mai zicem ca noi n-o sa putem folosi( ma car o perioada) + ca 3 sferturi din windozari nu folosesc nici outlook.
astia nu specifica dar banuiesc ca n-o sa mai fie nici unul gratis.
ca sa nu mai zicem ca noi n-o sa putem folosi( ma car o perioada) + ca 3 sferturi din windozari nu folosesc nici outlook.
astia nu specifica dar banuiesc ca n-o sa mai fie nici unul gratis.
Specifica. tarife normale, nu gratis.
DESTINAŢIITarif indiferent de ora trimiterii (USD/mesaj)
Connex - Connex0,07
Connex - altă reţea naţională0,07
Internaţionale0,15
Tarifele nu includ TVA.
Nu se percepe nici o taxă lunară pentru folosirea serviciului Connex mail2sms.