1 din 2
1
Iar a gasit Norton ceva… :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

A doua oara cand gaseste Norton Antivirus ceva… e de ras… ce parere aveti? smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Are dreptate, si pe Windows mai gaseam chestii dintr-astea, sunt niste porcarii Java care probabil ca au ceva virusi prin ele. Le-a gasit prin cache-urile browserelor. Dar n-au nici un efect pe Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

wink poate e de la aviara…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Haha ! smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Iată că şi la mine s-au găsit ceva viruşi… am pus astăzi ClamXav (antivirus gratuit) si a gasit niste JAR-uri cu gripa aviară precum şi niste anthrax prin scrisorile din cutia poştală... Gata, intru în carantină, stropesc cu sodă caustică şi omor vrăbiile de pe balcon LOL

(Celor care de-abia aşteaptă să zică “haaa haaa haaaaa vedeţi că şi voi aveţi viiiruşi…”, le spun că aceştia nu au nici un efect pe Mac, antivirusul doar îşi face datoria de a-mi semnala scursurile care vin de pe internet, şi sunt destinate Windows-ului).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

tot citesc ca nu prea se gasesc virusuri pt. mac nu stiu ce sa cred? voi folositi un antivirirus? care ?
faza misto care o zic baietii de pe: http://www.clamxav.com/

ClamXav is a free virus checker for Mac OS X. It uses the tried, tested and very popular ClamAV open source antivirus engine as a back end.

Back in the days before OS X, the number of viruses which attacked Macintosh users totalled somewhere between about 60 and 80. Today, the number of viruses actively attacking OS X users is…NONE!

si eu imi faceam probleme ca nu am antivirus, si chiar ma gandeam cum de apple nu a pus ceva soft antivirus in dotare ...nu avea de ce :9 cool

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

crede ce vrei…iar despre antivirusi, poti alege intre norton, mcafee, viruscan etc cel care-ti va parea ca are inrterfata mai frumoasa si se potriveste sistemului tau

uite si un articol, mai vechi, pe tema asta
http://www.macobserver.com/editorial/2003/08/29.1.shtml

sau

http://www.masternewmedia.org/2003/10/23/100_percent_virusfree_mac_os_x_adds_more_privacy_and_security.htm

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

virusi de mac????? vreau si eu unu’! clamx-u’ a gasit si la mine tot felul de panarame dar non-distructive pe mac. oricum, daca cineva are vre-un virus de mac… IL VREAU SI EU! smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cred ca nici nu ar arata bine un virus pe osx, e mai potrivit windows-ului…

sa aiba micromoft tot!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

raule grin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

am eu f’o 20, dar vechi si ambalati…. in vremuri de demult grin

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 

da-mi si mie pe PM sau mail

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ce-si face omul cu mana lui lucru manual se numeste…macmanro, simti nevoia unui virus? am inteles ca poti lua virusi cu virtual pc, asa ca se poate si virusi pe mac…oarecum

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 

si cu P2P te captusesti. pana sa pun ClamX… era pepiniera de virusi macul meu. virusi de “pisi”. nasol era ca eu ii luam de aici si ii duceam acasa smile (baiat strangator) si nu intelegeam de ce nu-mi mai mere “pisiul”, la un moment dat nu mai aveam nici end-task smile ... pana cand m-am prins de faza. am pus ClamX-u’ si cand am vazut ce am in mac… numai troieni…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

deci cu alte cuvinte virusuri pentru mac os x sunt in constructie probabil…pot sa dorm linistit ...

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: craiova
Macuser din: 19.10.05

eu am incercat sa instalez norton antivirus si cand sa il instalez mi-a aprut ceva de genu…...your system dont need this aplication,instal anyway….am dat continue si apoi iar mi-a aparut your system dond need this aplication ....pana la urma am renuntat,  Stiu ca intr-un timp a fost data si orecompensa pentru primul virus de mac

1 din 2
1