superdrive asus cd/dvd-/+rw, alb-beige de PC sau de pus într-o carcasă externă.
Nu mai arde DVD-DL, în rest merge și la citit, și la ars cd și dvd-uri normale. De pus într-un PC încă bun…
Cattus sum et thraece loquor Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Cattus Thraex - 14 Mai 2008 10:57 PMsuperdrive asus cd/dvd-/+rw, alb-beige de PC sau de pus într-o carcasă externă. Nu mai arde DVD-DL, în rest merge și la citit, și la ars cd și dvd-uri normale. De pus într-un PC încă bun…
O sa il iau eu la intalnirea MacUser din 5 iunie daca nu e cu suparare. O s il pun in Peceul lui frate-miu ca are numai CD-RW :D ...
MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15” MacBook “Core Duo” 1.83 13” White iPhone 3G 8Gb 3.1.2 iPod Nano 4th gen 4Gb Airport Express Base Station with Airtunes
Di3Hard - 14 Mai 2008 11:00 PMCattus Thraex - 14 Mai 2008 10:57 PMsuperdrive asus cd/dvd-/+rw, alb-beige de PC sau de pus într-o carcasă externă. Nu mai arde DVD-DL, în rest merge și la citit, și la ars cd și dvd-uri normale. De pus într-un PC încă bun… O sa il iau eu la intalnirea MacUser din 5 iunie daca nu e cu suparare. O s il pun in Peceul lui frate-miu ca are numai CD-RW :D ...
Punem deoparte, dar adu-mi aminte să-l iau, de regulă uit.
Cattus Thraex - 14 Mai 2008 11:31 PMDi3Hard - 14 Mai 2008 11:00 PMCattus Thraex - 14 Mai 2008 10:57 PMsuperdrive asus cd/dvd-/+rw, alb-beige de PC sau de pus într-o carcasă externă. Nu mai arde DVD-DL, în rest merge și la citit, și la ars cd și dvd-uri normale. De pus într-un PC încă bun… O sa il iau eu la intalnirea MacUser din 5 iunie daca nu e cu suparare. O s il pun in Peceul lui frate-miu ca are numai CD-RW :D ... Punem deoparte, dar adu-mi aminte să-l iau, de regulă uit.
OK… numai sa nu uit si eu :D ) ... o sa imi notez. Multzam fain.