In ce sens din fabrica? Nu iti schimba nimeni nimic.
Vroiam sa dau de inteles ca doar din fabrica s-ar putea schimba culoarea: adica cei din fabrica pot pune plastic de alta culoare ceea ce, din cate stiu eu, NU se face.
cristidorgo: ii bagi “permanent” :D asa cum zic cei de mai sus: oja, carioca, whatever… Dar inainte sa fii sigur ca nu vei regreta mai tarziu.
se poate ... marul ala din spate e din plastic. trebuie sa desfaci ecranul si sa ajungi la acel mar. mai departe cauti ceva care sa iti coloreze plasticul, montezi la loc LCD-ul si o sa ai un mar colorat pe spate ...
sau cauta pe net, poate gasesti mar din plastic gata colorat si atunci doar il schimbi ...
daca platesti bine pentru operatie, eu ti-l schimb ...
PS: Operatiunea mai sus descrisa duce la pierderea garantiei !!!!!!!!!!!
iti zic io cum se face
crapi capacul la service, si introduci un filtru de lumina intre panoul lcd si capacul propriuzis cu marul, de ce culoare vrei tu. acuma vezi si de ce densitate e filtrul ala.. sa nu taie de tot…
se gaseste in librarii autocolant de diferite transparente si culori. Lipesti asa ceva peste mar si apoi tai cu un cutter exact conturul… o sa arate bine doar cu foarte mare atentie, dar poti sa incerci de mai multe ori ca-i ieftin autocolantu… cam 10 lei metru patrat si acolo ai suficient sa incerci. Ah si la o adica mai poti sa schimbi culoarea usor.
Downside: marul ramane colorat si cand display-ul e stins.