Sunt foarte curios daca o sa le vanda si distribuitorii autorizati Apple. Adica il iei si te duci la Orange sa ti-l activeze? O sa devina iStyle/Noumax distribuitori Orange ca sa te forteze sa semnezi contractul inainte sa-ti puna ifonu in mana? O sa se vanda si cu abonament de 4 euro? Si da, ce pret o sa fie interesant.
tot aud de iTunes Store. eu nu inteleg de ce va doriti asa de mult. sa inteleg ca vreti sa dati bani pe muzica aia? pe artistii aia de 2 lei?
sau poate nu stiu eu ce cuprinde iTunes store. dar din ce am vazut eu, nu difera prea mult de ceea ce vezi la posturile de muzica de la tv sau radio pe mainstream.
da huk acum ma uitam. vad ca se mai gaseste cate ceva dar f f putin. si eu dau bani pe muzica dar pe ce consider ca are valoare. si nu prea sunt de acord cu digitizarea asta. mi-a placut dintotdeauna sa cumpar un CD sau un vinyl.
Orange România postează şi ei pe site-ul oficial această ştire.
Rămâne să aflăm pe parcurs şi ultimele detalii. Chiar dacă nu cumpărăm direct de la Orange, oricum asistenţa în acest domeniu se va dezvolta odată ce pe piaţa românească va intra oficial iPhone.
Cât despre iTunes Store, nu cred că va fi lansat foarte curând în România. Îl întrebasem pe mobseed într-un alt post cât are de gând să cheltuie în iTMS de România dacă se lansează (el era dornic “la maxim” în acest sens)... a zis omu` că 150 USD pe lună .
Eu fac cumpărături şi inchiriez de pe ITMS, dar destul de rar, iar dacă se lansează ITMS în România şi clienţii au “comportamentul” meu… nu va fi prea ok. Să luăm în calcul şi pe cei care declară deschis că nu vor cumpără deloc, niciodată! E slabă această piaţă !!
Să presupunem că vor veni direct cu 2.0, nu? Că altfel cum vor face domnii români upgrade fără Store românesc.
iPhone 2G nu ştiu când va vedea România oficial, se deschid pieţele astea multe pentru a scăpa de iPhone 1G… that’s SUCKS (not for they though) .
Sunt foarte curios daca o sa le vanda si distribuitorii autorizati Apple. Adica il iei si te duci la Orange sa ti-l activeze? O sa devina iStyle/Noumax distribuitori Orange ca sa te forteze sa semnezi contractul inainte sa-ti puna ifonu in mana? O sa se vanda si cu abonament de 4 euro? Si da, ce pret o sa fie interesant.
tot observ o apropiere intre iStyle/Noumax si Orange(vezi macbook air) ...ahh ..4 euro abonamentul ? chiar crezi ? eu cred ca va fi ceva de genu 40 de euro ..in franta vad ca cel mai ieftin e 49…sa vedem poate ca-l vom cumpara d la istyle la pretul de 200 euro :D (era un zvon) fara activare