1 din 5
1
iPhone in Romania, prin Orange - E OFICIAL
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.orange.com/fr_FR/presse/communiques/att00004776/CPiPhone.pdf

grin

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

uuu , sexy

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 16 Mai 2008 03:09 PM

http://www.orange.com/fr_FR/presse/communiques/att00004776/CPiPhone.pdf

grin

Mai ce mi-ai luat-o inainte grin
Pacat totusi ca nu e Vodafone…

Este clar ca activarea nu va mai depinde de ITMS si se va face la dealer.
Sunt curios cat timp vor avea exclusivitate in Romania la iPhone.

[ Modificat: 16 Mai 2008 03:26 PM de Stefanel ]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Vesti bune! Ramane de vazut la ce pret.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Sunt foarte curios daca o sa le vanda si distribuitorii autorizati Apple. Adica il iei si te duci la Orange sa ti-l activeze? O sa devina iStyle/Noumax distribuitori Orange ca sa te forteze sa semnezi contractul inainte sa-ti puna ifonu in mana? O sa se vanda si cu abonament de 4 euro? Si da, ce pret o sa fie interesant.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

Partea cea mai buna: iTunes Music Store romanesc!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Asta ar fii ceva

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
gangboy - 16 Mai 2008 04:28 PM

Partea cea mai buna: iTunes Music Store romanesc!

Unde ai citit asta, sau era o dorinta?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

tot aud de iTunes Store. eu nu inteleg de ce va doriti asa de mult. sa inteleg ca vreti sa dati bani pe muzica aia? pe artistii aia de 2 lei?
sau poate nu stiu eu ce cuprinde iTunes store. dar din ce am vazut eu, nu difera prea mult de ceea ce vezi la posturile de muzica de la tv sau radio pe mainstream.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Unii mai economisesc banii de merdenele si cumpara legal muzica. Sunt prosti, dar si ei sunt ai nostri.

Mai uita-te Bogdan909, ca sunt mult mai multe. Si nu numai muzica, ci si show-uri tv, filme.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

da huk acum ma uitam. vad ca se mai gaseste cate ceva dar f f putin. si eu dau bani pe muzica dar pe ce consider ca are valoare. si nu prea sunt de acord cu digitizarea asta. mi-a placut dintotdeauna sa cumpar un CD sau un vinyl.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.10.07

Sunt de acord cu Bogdan 909. Prefer sa dau banii pe CD-uri

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Orange România postează şi ei pe site-ul oficial această ştire.

Rămâne să aflăm pe parcurs şi ultimele detalii. Chiar dacă nu cumpărăm direct de la Orange, oricum asistenţa în acest domeniu se va dezvolta odată ce pe piaţa românească va intra oficial iPhone.

Cât despre iTunes Store, nu cred că va fi lansat foarte curând în România. Îl întrebasem pe mobseed într-un alt post cât are de gând să cheltuie în iTMS de România dacă se lansează (el era dornic “la maxim” în acest sens)... a zis omu` că 150 USD pe lună  confused.
Eu fac cumpărături şi inchiriez de pe ITMS, dar destul de rar, iar dacă se lansează ITMS în România şi clienţii au “comportamentul” meu… nu va fi prea ok. Să luăm în calcul şi pe cei care declară deschis că nu vor cumpără deloc, niciodată!  E slabă această piaţă !!

Să presupunem că vor veni direct cu 2.0, nu? Că altfel cum vor face domnii români upgrade fără Store românesc.

iPhone 2G nu ştiu când va vedea România oficial, se deschid pieţele astea multe pentru a scăpa de iPhone 1G…  that’s SUCKS (not for they though) .

[ Modificat: 16 Mai 2008 06:06 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
huk - 16 Mai 2008 03:51 PM

Sunt foarte curios daca o sa le vanda si distribuitorii autorizati Apple. Adica il iei si te duci la Orange sa ti-l activeze? O sa devina iStyle/Noumax distribuitori Orange ca sa te forteze sa semnezi contractul inainte sa-ti puna ifonu in mana? O sa se vanda si cu abonament de 4 euro? Si da, ce pret o sa fie interesant.

tot observ o apropiere intre iStyle/Noumax si Orange(vezi macbook air) ...ahh ..4 euro abonamentul ? chiar crezi ? eu cred ca va fi ceva de genu 40 de euro ..in franta vad ca cel mai ieftin e 49…sa vedem poate ca-l vom cumpara d la istyle la pretul de 200 euro :D (era un zvon) fara activare

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Ǻﭏdяei - 16 Mai 2008 05:48 PM

iPhone 2G nu ştiu când va vedea România oficial, se deschid pieţele astea multe pentru a scăpa de iPhone 1G…  that’s SUCKS (not for they though) .

Stocurile de iPhone 1G s-au epuizat complet de vreo săptămână în USA și UK. Va fi 2G la noi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Ma depaseste cum se va activa un iPhone fara sa existe iTMS romanesc, dar cine stie….

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

1 din 5
1