2 din 5
2
iPhone in Romania, prin Orange - E OFICIAL
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cred că le dă Apple vreun softache la dealeri cu care să activeze telefoanele.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Si dupa aia cum faci update de firmware? Te duci la dealer?
In orice caz, fara iTMS se duce tot fun-ul naibii. Singura chestie pe care o castigi pana la urma e Visual Voicemail. In rest va fi la fel ca unul deblocat din ziua de azi.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

Daca va fi adus la Orange iPhone G1 8Gb/16Gb cu pretul de 399euro/499euro cu siguranta imi voi cumpara pana la urma de oriunde altundeva decat de la Orange.Consider ca dupa 1 an de la lansarea iPhone telefonul este deja invechit si nu mai face aceiasi bani ca la inceput. Dar sa vedem cum se va comporta Orange Romania cu clientii sai. Daca va fi vorba de G2 de iPhone atunci se schimba treaba ... :D

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Banuiesc ca doar activarea se face la dealer, in rest va functiona cu iTunes, ca un simplu iPod Touch… alta intrebare… Cum vom folosi App Store fara cont iTunes?

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

O sa fie adusa sigur generatia a doua care se lanseaza in iunie. La ce preturi ramane de vazut dar in orice caz fiind vorba de Orange care este o companie de telefonie mobila deci care activeaza intr-un domeniu foarte concurential nu isi vor permite preturi in stilul IRIS ( Europa +20%).

Din pacate am presimti inca din topicul cu “Vodafone aduce iPhone in 10 tari” ca la noi va fi portocaliu. Sper sa il dea cumva si la liber.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

G1 nu se mai fabrica de cel putin o luna

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
gorrocs - 16 Mai 2008 07:35 PM

La ce preturi ramane de vazut dar in orice caz fiind vorba de Orange care este o companie de telefonie mobila deci care activeaza intr-un domeniu foarte concurential nu isi vor permite preturi in stilul IRIS ( Europa +20%).
.

probabil ca pretul terminalului va fi 300 de euro dar adauga un abonament lunar de 30~40 euro si deja se ajunge pe la 1000 euro…sa speram ca le vom putea cumpara in continuare de la orice apple store din US…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

si inca ceva ...daca vine prin decembrie..mai bine nu mai vine…sa speram ca va fi o lansare oficiala globala ...gen iunie 29

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

A spokesperson for Orange parent company France Telecom told Reuters that the carrier will be the exclusive iPhone provider in Belgium and Romania, with co-exclusive or non-exclusive deals in other countries.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.08.06

Un responsabil Orange afirma ca pretul de vanzare al iPhone va fi adaptat pietelor pe care va fi vandut… ne putem astepta ca iPhone sa fie mai ieftin in Romania?! Sau poate mai scump pentru ca Orange are contract de exclusivitate in Romania…

mac4ever.com (in franceza)

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dtancu - 16 Mai 2008 06:43 PM

Ma depaseste cum se va activa un iPhone fara sa existe iTMS romanesc, dar cine stie….

Prin metode specifice.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

30-40 de euro abonamentul cu internet nelimitat si cateva sute de minute nationale nu ar fi prea rau.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Poate e aiura ce gandesc eu ... dar sincer eu nu vad logica achizitionarii unui iPhone printr-un dealer autorizat ???

Un lucru bun printre putinele la americani smile ... e cum poti achizitiona un iPhone de la Apple Store si te duci dupa aia si-l activezi daca vrei sau nu in reteau respectiva ... LIBERA ALEGERE

Ca sa ai mana libera cu el ... Installer ... etc etc ... trebuie JAILBREACK din cate stiu eu ... rezulta pierderea garantiei NU ? ... deci inutilitatea chizitionarii oficiale ?

Adica uite exemplul mult intalnit al celor din USA care si-au luat oficial iPhone ... si se simteau lasati peafara ... deoarece toate app care apareau se instalau mult mai simplu prin Installer ==> JailBreack ==> pierdere garantie ==> marea majoritate isi asumau acest risc

Chiar daca apare AppStore ... cati vor sta sa cumpere sau sa ia free de acolo ... nu oricine isi va putea pune app-tiile pe AppStore la vanzare ... din cate stiu eu ??? ... deci nu vor fi pe AppStore toate app disponibile ... deci lumea va ramane in continuare tentata sa apele la Installer ==> JailBreack

Deci sincer e mai convenabil sa cumperi un iPhone prin orice alta metoda pe liber ... PAREREA MEA smile

Iti cumperi un iPhone cu cateva sute de euro pe LIBER ...acelasi pret ca si cand ar fi cu conectare obligatorie daca satam sa ne gandim ... NU esti legat de abonamentele exagerate pentru marea majoritate de 30-40 euro / luna ... ci cu o cartela sau chiar abonament mic de 4 euro / luna ... cum marea majoritate au din Romania

Deci mi se pare mai simplca aceasta metoda smile

DECI nu ma incanta nici pe mine care am abonament actualmente de 50 euro / luna sa cumpar un iPhone de la Orange sa zicem ...

Ce avantaje in plus o sa am ??? ... sistemul de garantie o sa fie la fel de prost cum este peste tot in romania ... si mai mult ca sigur cei mai ” ganditori ” isi vor rezolva singuri problemele ... dar altii vor alerga cu iPhone-ul la service din saptamana in saptamana smile

Deci ca libertate de alegere daca privesc ... mai buna mi se pare alegerea de achizitionare a unui iPhone din oriunde alta parte numai de la un dealear autorizat NU

NU mai traim in jungla sa zici ca nu poti lua un iPhone din alta tara unde nu te obliga ca in Romanica ... nu poti iesi pe usa de la dealear fara sa te lege cu zeci de abonamente si extraoptiuni de gat smile

Parerea Mea smile

[ Modificat: 18 Mai 2008 06:42 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

LST n-am inteles nimic. Nici macar la a doua lecturare.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
mr.fred - 18 Mai 2008 07:03 PM

LST n-am inteles nimic. Nici macar la a doua lecturare.

smile:):)

Parerea mea este ca Nu merita sa cumperi un iPhone de la un deealer autorizat ... smile care te obliga la conectare ...

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

2 din 5
2