Din cite am inteles eu dar poate gresesc ca din toamna vei putea sa iti pastrezi numarul de telefon indiferent la ce furnizor de telefonie mobila iti faci abonament asa ca mutarea de la vodafone la orange va fi mai usoara , cel putin pentru mine.
Din cite am inteles eu dar poate gresesc ca din toamna vei putea sa iti pastrezi numarul de telefon indiferent la ce furnizor de telefonie mobila iti faci abonament asa ca mutarea de la vodafone la orange va fi mai usoara , cel putin pentru mine.
Nu te înșeli; din 21 octombrie a.c. se va putea (si în România) migra de la un provider de telefonie mobilă la altul, gratuit sau pentru o sumă acceptabilă. Vezi aici
luci..stii de ce nu dau ..ciumpalacii astia cum ii numesti tu, 2000 pe i-phone?..pt ca e cam..mare, eu asta cred!
zi-mi ca glumesti n95 este exagerat de mare
la facultate am 4 colegi care au n95 8gb, deci il stiu destul de bine . TELEFONU E PRAF ŢĂNDĂRI, tot ce are misto e ca poti pune direct avi pe el/hdd portabil/nGage games(asta e super tare) si-un plastic negru si ieftin
in schimb iPhone este mult mai finut, si revenind la subiect:
eu cred ca iPhone se va vinde ca painea calda, aiurea cu orangeul asta (pentru noi vodafonistii)
mi se pare naspa chestia cu transferatu de la o firma la alta, acum n-o sa stii cu ce operator vorbesti si cat te taxeaza. bine, n-o sa fie chiar asa in realitate da na…
mi se pare naspa chestia cu transferatu de la o firma la alta, acum n-o sa stii cu ce operator vorbesti si cat te taxeaza. bine, n-o sa fie chiar asa in realitate da na…
ia suna tu pe un telefon al altui operator sa vezi ca suneteul e mai ciudat….
poti sa-i dai beep daca nu ai planurile tarifare dupa tine
Oare cat va mai dura “privilegiul” dat de Apple unui singur operator pe tara?
poate in schimbul unei taxe, se va putea obtine o “eliberare” oficiala, sa-l poti folosi in “legalitate”
oricum pretul lui este mult mai mic decat al celui mai apropiat concurent…..
Ma indoiesc ca vei putea face asta in mod oficial.
Apple e foarte atent la functiile oferite de iPhone si nu cred sa renunte la Visual Voicemail doar fiindca vrei sa-l folosesti oficial la alt operator.
Există, cum să nu - plătești restul de 24 de luni de abonament (care precis va fi în jurul a 50EUR/lună) și faci ce vrei cu el după aia.
Nu m-a interesat niciodată prima generație. Acu, că generația a doua are și GPS plus încă niște chestii foarte folositoare (chiar dacă unele dintre ele prezente și pe mobilele de duzină de ani buni), m-ar tenta unul. Dar 50€ lunar? Vax, mai mult de 15€ n-aș da nici bătut.
Poate nu o sa fie un singur abonament ci ca in alte tari, mai multe in functie de nr. de minute, nr. de sms dar toate cu date nelimitat (sau o limita mare). Poate pretul iPhone-ului o sa fie corespunzator abonamentului ales. Important este sa iti stii nevoile de comunicare si sa vezi daca oferta este satisfacatoare in comparatie cu ce folosesti in acest moment. Mie de exemplu imi trebuie in jur de 500 de minute pe luna (in toate retelele), date nelimitat (folosesc 3g inca de la lansare) si nu scriu sms-uri decat foarte rar. Astept cu nerabdare oferta comerciala Orange dar nu cred ca o sa fie inainte de septembrie.
Cel mai probabil oricum o sa fie doar cu abonament…Sunt curios cata lume o sa isi ia. Am inteles ca o sa fie la un pret decent. Si cel mai probabil si cei care au acum iphone 2g o sa si-l schimbe…
Cel mai probabil oricum o sa fie doar cu abonament…Sunt curios cata lume o sa isi ia. Am inteles ca o sa fie la un pret decent. Si cel mai probabil si cei care au acum iphone 2g o sa si-l schimbe…
IPhone 3G o sa vina, cel putin in prima faza doar prin Orange Romania. Tu chiar crezi ca o sa il vanda fara abonament? Sau chiar daca o sa il vanda, o sa fie un pret muuult mai mare, eventual la pretul de conectare sa se adauge 24 de luni de abonament plus inca ceva, ca sa te indemne sa iti iei abonament.
2. Pret : o sa aiba exclusivitate, deci o sa beneficieze de un pret special, din care o sa suporte si ei niste cheltuieli, multa lume isi va face abonament doar ca sa ia telefonul. Si banuiesc ca oricum o sa fie mai ieftin decat o sa il poti lua la liber de pe piata neagra, ceea ce ar fi logic.
3. Toti cei pe care ii stiu ca si-au luat iphone ( si vorbim de proportie 100%) asteapta cu nerabdare sa il ia pe cel nou. Poate unii din dorinta de a avea ultimul model ( asta se aplica la orice altceva - vezi masini, diverse gadgeturi etc), altii pentru viteza mai mare, altii doar din dorinta de a-l avea legal si sa scape de anumite probleme pe care le au cele aduse la negru.