Hai sa o luam logic.
[...]
Mie unul mi se pare logic
Ah, deci tu cand zici ca “am inteles ca…” tu de fapt te referi la un proces propriu de gandire. Unele voci iti vorbesc si altele trag cu urechea si zic altora si noua “am auzit ca…”?
despre 3… imi pare rau ca ai astfel de cunoscuti, ca ai numai astfel de cunoscuti. te compatimesc, sincer.
restul ineptiilor pe care le debitezi nu merita timpul meu… logic.
Nu inteleg de unde inversunarea asta. Dar poate asa ati fost invatati sa reactionati. No problem. Nu o sa stau acum sa ma cert despre ce mi se pare mie logic, si ce nu i se pare altuia.
Am fost ieri in Mall-ul din militari…si intr-un loc destinat unui magazin era pusa o prelata mare pe care era “marul mushcat” si sub el scrie “Ideea, in curand, premium reseller”.......poate asta o sa fie sursa noastra de Iphoane la liber…...u nerver know…....oricum o surpriza placuta zic io!
Am fost ieri in Mall-ul din militari…si intr-un loc destinat unui magazin era pusa o prelata mare pe care era “marul mushcat” si sub el scrie “Ideea, in curand, premium reseller”.......poate asta o sa fie sursa noastra de Iphoane la liber…...u nerver know…....oricum o surpriza placuta zic io!
Magazinul se numea “IDEEA”
Va fi un nou reseler Apple. Ce te face să crezi că un reseller va comercializa iPhone la liber? Şi în ce circumstanţe?!
Sunt şi alţi reselleri Apple în România; ei cu ce sunt mai prejos (în viziunea ta) în a comercializa iPhone la liber?
m-am dat putin pe google si am ginit tot felul de zvonuri cum ca 22 august ar fi data la care s-ar putea lansa in romanica. stie cineva ceva mai mult? deja ma gadila cardul in buzunar, dar daca ne trantesc un abonament de “jjjde euro”, ne-am fript. nu zic sa nu platim abonament mai baban, dar daca va fi ca la frantuji, adio arme iphone.