lost password
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest /New york
Macuser din: 30.11.05

salutare,

sunt la cineva acasa in usa care a uitat parola routerului wireless (motorola sbg 940) si el are salvata parola pt comp lui iar eu nu pot intra ca de numai stie parola. si pe aici lumea e cam ... whatever. poate ca stiti careva cum sa trec de acea parola. mi-a fost frica sa reset modemul sa nu raman fara net . thank you

Semnătură 

“You try to be invisible…. [If they] can accept you, the pictures happen.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Freakway - 08 Martie 2006 12:22 PM

salutare,

sunt la cineva acasa in usa care a uitat parola routerului wireless (motorola sbg 940) si el are salvata parola pt comp lui iar eu nu pot intra ca de numai stie parola. si pe aici lumea e cam ... whatever. poate ca stiti careva cum sa trec de acea parola. mi-a fost frica sa reset modemul sa nu raman fara net . thank you

Hai sa ne-ntelegem: are salvata sau n-are salvata parola? Deci: a uitat parola router-ului. Dar o are salvata (unde?), iar tu nu poti intra pe ce?, ca numai el o stie (pe care parola?). Si ce-are aface ca lumea e asa si-asa? Sa treci de care parola? A macului, a routerului? Pentru numele lui Dumnezeu! Cînd strigi dupa ajutor zici AJUTOR! si nu BRMDFGW!
Dar, in fine, daca vrei sa treci de parola macului, bootezi de pe discul original si poti schimba parola MACULUI! Ca aia de router n-o stiu nici eu!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

routerul are pe spate un locusor (este o gaura) sub care scrie reset. apesi si…. gataaaa!!! este resetat. ceea ce inseamna ca revine la setarile de fabrica. deci in cazul in care ip au fost alocate manual iar vor trebui introduse, nat-ul setat de la zero, si fiindca este wireless , in cazul in care ai retea wireless va trebui sa setezi din nou protocoalele in cazul in care aceastea au fost schimbate. :D

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

so. multam .
e vb de parola routerului. el are retea aici in casa numai ca numai stie parola pt a intra in retea . cand a facut reteaua a intrat in retea si copmuterul lui acum inra automat fara a cere o parola. cand vine cineva new in reteaa e clar ca are nevoie de parola asa ca eu cat stau aici vroiam sa imi folosesc powerbook ul meu .

multam oricum

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai nu prea cred ca ai ce face. Doar sa resetezi routerul, dar asta inseamna sa refaci toata reteaua.
Sau, poti folosi un mic utilitar, KisMAC pe numele lui, care poate receptiona traficul dintr-o retea wireless si pe baza lui poate sparge parola (citeste instructiunile cu atentie!).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Numai tu poti intra ma in belele din astea. wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

mai cosmin trebuia sa comentezi si tu ceva ca altfel mureai.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cosmin se scrie cu “C” nu “c”. wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si PM se foloseste pentru a nu polua topicul, nu? wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da sefu’! Ma distram si eu un pic. Scuzati sefu’. smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Freakway - 08 Martie 2006 09:55 PM

so. multam .
e vb de parola routerului. el are retea aici in casa numai ca numai stie parola pt a intra in retea . cand a facut reteaua a intrat in retea si copmuterul lui acum inra automat fara a cere o parola. cand vine cineva new in reteaa e clar ca are nevoie de parola asa ca eu cat stau aici vroiam sa imi folosesc powerbook ul meu .

multam oricum

Cu reala umilinta reamintesc faptul ca de aia sunt parole, ca sa nu intre oricine unde vrea. Cine uita parola nu trece mai departe. Nu de aia sunt parole?
Pai daca a uitat parola o ia de la capat cu setarile ca si cum ar instala scula aia prima oara.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Java - ce, cum, pentru ce?      Locatie ››