internet prin airport, de la macbook?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

nu reusesc de nici o culoare sa ma conectez la internet prin airportul macbook-ului. pot sa-mi trag e-mailurile, dar atit; nu am acces nici la google si nici aplicatii nu pot instala.
am incercat asta si cu telefonul meu nou-nout, dar am mai incercat si cu un telefon care se conecteaza fara probleme la net prin wireless - acelasi rezultat: nada!
stie cineva - ceva… ?

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai e-mailurile alea nu “le tragi” tot prin internet?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

ba da, asa cum am zis, e-mail pot sa trag, dar nu pot sa accesez nici o pagina de net.
dar, intre timp, s-a rezolvat - acasa iese fara probleme pe net. asta inseamna ca sunt ceva setari dubioase pe reteaua de la firma.
multumesc pentru feedback.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
fallout - 21 Mai 2008 12:55 AM

ba da, asa cum am zis, e-mail pot sa trag, dar nu pot sa accesez nici o pagina de net.
dar, intre timp, s-a rezolvat - acasa iese fara probleme pe net. asta inseamna ca sunt ceva setari dubioase pe reteaua de la firma.

Pai cu asta trebuia sa incepi… sunt la firma, ma leg la uaierlesu lor (fara sa-mi dea ei voie sau drepturi speciale) si urma… problema
Eu pot sa fac mai multe cand ma leg la uaierlesu de la munca.
Da PM daca esti curios si sa-mi zici daca e DHCP sau fiecare statie are asignat IP “de mana”.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
grEEnlighter - 21 Mai 2008 07:50 PM
fallout - 21 Mai 2008 12:55 AM

Pai cu asta trebuia sa incepi… sunt la firma, ma leg la uaierlesu lor (fara sa-mi dea ei voie sau drepturi speciale) si urma… problema
Eu pot sa fac mai multe cand ma leg la uaierlesu de la munca.
Da PM daca esti curios si sa-mi zici daca e DHCP sau fiecare statie are asignat IP “de mana”.

nu era foarte relevant faptul ca sunt la munca, pentru ca acolo am aceleasi drepturi ca si acasa; printre ele si acela de a lucra pe mac-ul propriu si personal wink
toata faza era ca la munca trebuia sa setez un proxy pe iphone. astfel si-a dat drumul, brusc si ireversibil.
multumesc inca o data pentru ajutor.

Semnătură