Scuze dar… ce dracu are legătura web-design-ul cu un motor de fizică a unui joc?
Scuză-mă ce “DRACU”, nu trebuie folosit aici.
Păi încearcă să gândești și tu mai profund, dacă un copil de 6 ani începe cu acel program și își pune imaginația la încercare pe cel program, păi când o să ajungă să cunoască programele mult mai complexe pentru web&design;. Va fi o joacă pentru el.
Așa că ce “DARCU”. N-l mai folosi.
Pai daca-si pune imaginatia la incercare pe acel program… poate ajunge astronaut. Sau si mai bine, poate ajunge criminal in serie. Sau violator de babe de la ora 5. Daca-si pune imaginatia la incercare poate ajunge Eugen M. pe forumul Macuser.ro.
Dar nu e probabil ca va deveni WebDesigner. Eugen sufera de boala sofismelor de oboseala, probabil.
Pai daca-si pune imaginatia la incercare pe acel program… poate ajunge astronaut. Sau si mai bine, poate ajunge criminal in serie. Sau violator de babe de la ora 5. Daca-si pune imaginatia la incercare poate ajunge Eugen M. pe forumul Macuser.ro.
Dar nu e probabil ca va deveni WebDesigner. Eugen sufera de boala sofismelor de oboseala, probabil.
Nu știam că s-a pus cenzura pe forum…
Și degeaba gândesc eu mai profund… tot nu o să văd legătura intre fizică, jocuri, web-design și copii de 6 ani. Dar asta e, unele chestii îmi mai scapă și mie…
Revenind la program, seamană mult cu “Physics”-ul de pe iphone.