3 din 3
3
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 09 Martie 2006 05:17 AM

Asa e, am avut. Imi place ca ai tinut minte. smile
Din pacate eu stau mai mult prin Milano… :(

In Italia e tot ca pe vremuri, la orice chiosc de ziare gasesti CD-uri cu arta italiana toate compatibilite MAC OS si Windows? Eu am luat atunci vreo 4 (Tiziano, Rinascimento…). Acolo pare ca MAC OS e sistem de operare national, gasesti peste tot suport soft.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Pana la urma nu merge nici Mplayer decat la vreo trei filme; se inchide pur si simplu.Singurul care merge la toate este VLC-ul de la Altero,dar absolut nici o subtitrare nu este corelata cu filmul.Vb.pe 30 la intalnire,o sa il aduc si pe micul infractor necooperant de 20”:)

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru sincronizare foloseste cu incredere SubSyncX (http://web.mac.com/altero/iWeb/altero/Welcome.html , sectiunea Soft). Merge numai cu .srt-uri, dar e simplu de folosit (trebuie sa setezi primul si ultimul subtitlu si gata).

Si sa stii ca nu e vina iMacului, ci doar nu e inca soft pentru el. Las’ ca peste cativa ani o sa fim noi (cei cu PPC) in situatia sa dam cu tunul dupa softuri…
Adu-l pe 30, toti suntem curiosi sa vedem Intelu’ la față!

3 din 3
3