Intrebare portare program
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca aveti experienta sau informatii spuneti-mi si mie daca si cat de usor se poate porta o aplicatie de Windows scrisa in intregime in “Borland Delphi Pascal” pentru OS X.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Nu le prea am cu programarea pe OS X, dar….e complicat. Trebuie sa rescrii tot in Objective C, etc.
Propriu zis portarea in cazul acesta e rescrierea totala a aplicatiei.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

OK, am inteles. Merci. Parallels ramane.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

IMHO VMWare Fusion e mai misto wink

Florin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

Mai demult am lucrat in Kylix sub Linux ceea ce e echivalentul “Delphi de Windows”. Din Linux ar fi la un pas sa aduci aplicatia in OS X, asta doar in cazul in care nu folosesti platforme specifice windows (api, wmi, etc.) - deci depinde foarte mult de aplicatie. Totusi, e o munca grea, complicata si nu neaparat eficienta, asa ca mai bine vmware sau parallels