domne, mi-am tras si io iPhone de 16GB cu 1.1.4 pe el.. parfum de telefon.. totodata, incep sa apara si intrebarile
1. toate aplicatiile astea care mai de care mai trasnite, inclusiv joculete pe care le iau prin aplicatia asta, Installer, necesita conexiune Wi-Fi, nu? adik cum de apar toate aplicatiile in fereastra dar nu ma lasa sa le instalez si ma tot freaca la cap ca n-am EDGE?
prin Mc’uri, am vazut ca se misca superb netu’, mai repede ca acasa, chiar ![]()
2. o alta intrebare este cum pot sa-mi transfer mesajele de pe SIM pe tel? am avut aceasta problema si cu contactele si abia dupa ce le-am rescris pe toate manual am aflat ca exista o aplicatie prin Installer care ma rezolva
cum le pot recupera?
3. si deasemenea cum pot oprii nebunia asta asemanatoare lu’ T9 care imi inlocuieste cuvintele din mesajele pe care le scriu cu traducerile lui. adik cateodata uit sa dau “x” deasupra casutei si ma trezesc ca o mare ciudatenie de mesaj.
4. tot la capitolul mesaje, mai intervine o problema de care sper din tot sufletul ca v-ati impiedicat pentru ca pe mine ma terorizeaza. problema e ca in agenda numarul lui “Ion” sa zicem, apare normal - “0745xxxxxx”, dar daca primesc un mesaj de la “Ion” nu imi apare numele lui, pentru ca nu ii recunoaste numarul datorita lu’ “+4” ala in fata numarului de telefon, ceea ce e foarte frustrant pentru ca trebuie sa notez numarul si sa vad mai apoi al cui e in agenda. stiu ca +4 asta putea fii selectat deobicei in telefoanele obisnuite dar asta ori e mult prea simplu, ori mult prea complicat. totodata, sunt pe Orange in caz ca are vreo relevanta.
5. stiu ca filmele de psp respectiv in formatul .mp4 care se tot gasesc si pe trackerele romanesti ar trebui sa mearga si pe iphone, dar nu merg. la o privire mai atenta am observat ca, desi au formatul corespunzator, anumite codec-uri din film nu se pupa…. banuiesc…. cunoasteti vreun convertor pentru mac? sa fac filmele in format iphone? daca da, de unde? trial-uri am tot vazut, dar aplicatii full mai greu gasesti pentru mac.
6. e doar la mine sau bass-ul iphone-ului fara folosirea castilor, respectiv in difuzor este cam slabut? mai ales daca dai bass booster, sunetul devine aproape execrabil.. e si calitatea mp3-ului, stiu, dar totusi…??
am vazut ca sunteti o gramada de priceputi p’aici, Huk, Altero, voi fiind cativa dintre ei, asa ca sper sa fiti dornici sa ajutati un biet noob al iphone-ului
Va multumesc!