Cum trec de la QT la AVI?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 23.12.07

Ma scuzati ca va deranjez cu intrebari prostesti ... si va asigur ca am cautat in forum, ca sa nu mai repet topicu’ inca o data.
Am facut un film in iMovie (un curs), l-am trecut in QT conform tutorialului, l-am dat clientului, totul okay. Da’ clientu’ e cu PC si are 200 de statii - iar magicianului de la IT i-e lene sa instaleze QT pe toate (cel putin asa simt eu motivul) Deci vrea in format AVI.
Ajuta acel soft ‘Toaster’ (parca asa ii spune) pe care l-am vazut in magazinul lui Alex/iStyle Cluj?

Semnătură 

If you are God, you’re not trainable

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

incearca sa le convertesti cu VisualHub

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sau asa

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

sau daca e mai mic de 150 mega, cu site-ul asta, free : http://media-convert.com/convertir/

Il uploadezi pe site, iti face conversia si ti-l trimite inapoi in ce format vrei tu. Dar am impresia ca iti trebuie internet destul de rapid . Incearca

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

AVI e un container, nu un format….

Dar sa lasam teoria; ffmpegX e free si face orice vrei tu.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
pete - 23 Mai 2008 07:59 PM

Ma scuzati ca va deranjez cu intrebari prostesti ... si va asigur ca am cautat in forum, ca sa nu mai repet topicu’ inca o data.
Am facut un film in iMovie (un curs), l-am trecut in QT conform tutorialului, l-am dat clientului, totul okay. Da’ clientu’ e cu PC si are 200 de statii - iar magicianului de la IT i-e lene sa instaleze QT pe toate (cel putin asa simt eu motivul) Deci vrea in format AVI.
Ajuta acel soft ‘Toaster’ (parca asa ii spune) pe care l-am vazut in magazinul lui Alex/iStyle Cluj?

Multu’, am incercat un trial de 2 minute cu VisualHub, pare ca e okay, transferul s-a facut aproape imediat - trebuie insa sa cumpar licenta, saptamana viitoare. 24 de dolari nici nu e mult ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

poti sa-l faci avi si din QT

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Zii magicianului ITst sa copieze VLC de windoze pe toate calculatoarele, sau pune tu pe CDul cu cursurile. Asa, fiecare poate sa-si ruleze filmul cu programul de pe CD, nu se copiaza si nu se instaleaza nimic. Nu e raspunsul la intrebarea ta, dar e o solutie pentru problema ta.

[ Modificat: 25 Mai 2008 01:29 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 25 Mai 2008 01:25 AM

Zii magicianului ITst sa copieze VLC de windoze pe toate calculatoarele, sau pune tu pe CDul cu cursurile. Asa, fiecare poate sa-si ruleze filmul cu programul de pe CD, nu se copiaza si nu se instaleaza nimic. Nu e raspunsul la intrebarea ta, dar e o solutie pentru problema ta.

Asa este, ai perfecta dreptate - dar cine sunt eu sa-l invat pe magicianul IT de la o multinationala, cu 200 de statii in subordine, si care parca-ti face o favoare ca se uita la tine, si care orice intrebare i-ai pune incepe cu “Pai depinde!”, dupa care incepe sa-ti explice cu suficienta o chestie pe care nu ai cum s-o intelegi si care sa-ti demonstreze cat de mic si neputincios esti tu prin comparatie cu el!
Dar stii ceva? De fapt, e foarte bine - din asemenea suficienta si aroganta sunt eu pe cale sa castig 5000 de euro de la acea multinationala! Let it be! Este o materie prima inepuizabila si din asta-mi castig painea!

Huk, multumesc mult pentru raspunsul tau.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 24 Mai 2008 12:00 AM

AVI e un container, nu un format….

Dar sa lasam teoria; ffmpegX e free si face orice vrei tu.

Altero, thank you very much! Am mai invatat ceva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
STef… - 25 Mai 2008 12:57 AM

poti sa-l faci avi si din QT

Multumesc - te rog invata-ma cum si iti voi fi recunoscator (n-am gasit in nici un tutorial de la apple.com, si nici in ‘help’)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu trebuie nici un tutorial. Trebuie doar sa cauți și să te uiți mai atent!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 25 Mai 2008 02:21 PM

Nu trebuie nici un tutorial. Trebuie doar sa cauți și să te uiți mai atent!

Yes!
Profund recunoscator! (cumpar 5 “Catavencu” in loc de unul, si le dau mai departe celor care ar trebui sa citeasca!)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ca sa exporti AVI cu QT trebuie sa cumperi versiunea Pro. Alte programe pe bani: Visual Hub.

FFmpegX e cel mai ieftin, dar pentru usurinta in folosire uneori merita sa dai un ban… ahem. PM me daca nu te descurci cu magazinul online.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Fie vorba între noi, e o mare rușine cu QT pro. Chiar așa zgîrciți, nene? Măcar de ar fi codat accesul la versiunea Pro! dar e pur și simplu pentru oamenii cinstiți!