cum pun filmele din calculator pe un ipod de 4 gb
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.08

cum imi pot pune pe ipod filmele din calculator? am auzit de o idee cum ca ar trebui sa le convertesc din avi in mp4? nu ma pricep deloc si as avea mare nevoie de un sfat. multumesc mult…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

in mod normal ai putea sa le faci cu iTunes
Alte solutii ar mai fi programe de conversie VisualHub, Stomp etc

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.08

: ((( nu merge acea convertire decat pt filmuletele mici,pe care le iei din itunes store pe gratis… si tre si alea convertite. ca sa pot converti un film din computerul meu, tre mai intati sa-l pot pune in itunes library… si nu merge nici cu import nici prin glisare. eu cam asta as vrea sa aflu cum imi intra in program. cat despre cele doua programe,de cel doilea nu am dat si primul este valabil numai pt mac. eu am exp… merci mult oricum

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

vezi ca sunt o gramada de convertoare si pentru XP… unul dintre ele este cel de la Xilisoft (http://xxxx) ai aici arhiva, iar parola arhivei este “xxx”, fara “” smile este destul de simplu de utilizat asa ca ar trebui sa te descuri.
dupa convertire le tragi in rubrica movies din itunes si dai sync.
Enjoy!

Bre Sergiu, chiar nu stii ca nu se pot da chestii d-astea? Adminu’

[ Modificat: 29 Mai 2008 04:34 AM de Administrator ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”