Shakespeer problem
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.08

salut cand vreau sa ma conectez la hubul enigma sau cosmopolitan imi cere o parola. Doar pt astea 2 huburi. Pe odc numi cerea asa ceva.
Stie careva care este?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.08

Salutare man ai rezolvat ceva cu shakespeer?? si eu am o problema am introdus si nick name si adresa de hub am incercat mai multe si locale si nok nu vrea sa se conecteze imi spune “turn on your tags” nu stiu e sunt alea m-am tot invartit da nu i-am dat de capat :( stie cineva ce trebuie facut

Semnătură 

MacBook unibody 13,3”, Core2Duo 2,26ghz o bijuterie magica :D tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07
FlorinAngeru - 16 August 2008 01:17 AM

Salutare man ai rezolvat ceva cu shakespeer?? si eu am o problema am introdus si nick name si adresa de hub am incercat mai multe si locale si nok nu vrea sa se conecteze imi spune “turn on your tags” nu stiu e sunt alea m-am tot invartit da nu i-am dat de capat :( stie cineva ce trebuie facut

“type into description to fake a DC++ info tag:  <++ V:0.401,M:A,H:1,S:4>  type into description to fake a oDC info tag: Note that you cannot fit in the values which represent the hubs connected to where registered as you only have 24 characters available in NMDC, if you go over this limit the tag will be truncated and you will be detected with the fake tag and immediately kicked.  What the information means  V = Client Version  M = Mode ie: A = Active P = Passive 5 = Socks5  H = x - number of hubs connected where not registered  y - number of hubs connected where registered  z - number of hubs registered as of now  S = Number of slots open  0 = If the current total upload speed of a user is lower then the number after 0; DC++ automatically opens another slot.”

“Solutia e sa mergeti in Preferences si sa scrieti <++ V:0.401,M:A,H:1,S:4> la rubrica file description.
Vedeti instructiunile mai sus & good luck. Am reusit asa sa pacalesc majoritatea hub-urilor romanesti unde nu aveam acces inainte “

Florin completeaza si tu in profil de unde esti sa stie lumea ca si in Galati suntem “vreo doi - trei” ce suntem muscati de mar smile

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.08

Multumesc mult ma apuc imediat sa incerc sa vad cu merge :D am modificat si profilul si o sa ii pun pe prietenii mei cu mac sa isi puna si ei la profil orasul ca sa vada lumea ca suntem si in Galati

Semnătură 

MacBook unibody 13,3”, Core2Duo 2,26ghz o bijuterie magica :D tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

stati 2 secunde ca eu nu inteleg smile
incerc sa intru pe anumite huburi, si-mi da “Failed to connect to hub. Connection refused”
l-am setat cum trebuie (asa zic eu)

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

esti sigur ca ai destul sa pui la share!?destui gigi….....

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am 12 gigi la share ... am incercat sa ma conectez pe un server pentru care imi trebuie 1gb share ...
alt program mai bun exista ?
edit: gata am rezolvat !

[ Modificat: 15 Septembrie 2008 02:04 AM de virus_luci ]
 Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

din cate stiu eu nu,pt. mac,da´ acu ´ depinde si ce vrei…..sa “iei”

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

muzica si filme , atat

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.08.08

Scuze ca rascolesc mortii, insa eu am o alta problema cu ShakesPeer (cel mai tampit progam de Mac pe care l-am intalnit pana acuma, apropo)...

Nu reusesc nici cum sa ma conectez la un hub local. Primesc tot timpul urmatoarea eroare:

[09:42] <****NetHub> Too little open slots for your connection type, min is 6[DSL]

Ideea e ca eu am schimbat in “Preferences” numarul la “Upload Slots” la mai mult de 6, dar am imresia ca schimbarile mele nu se salveaza.

Are cineva idee cum pot rezolva aceasta problema?

Multumesc anticipat,
titel

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

upload slots nu e tot una cu open slots…
de ce nu renunți la shakespeare?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.08.08

Pai si care e altenativa?

Nu-mi spune de Torrent, ca-l stiu deja smile caut nishte muzica romaneasca si e mai greu cu ea pe torrenti ca altfel nu aveam nevoie de metode dinastea de P2P trace-uibile, precum DC-ul ...

titel