Domne, eu sunt pe orange.. si imi arata reteaua ca “RO ORANGE”, si sa mor de nu ma enerveaza ca locu’ de afisare al retelei e prea mic si mi se tot falfaie dintr-o parte intr-alta ca sa imi arate tot textul… stiu ca sunt perfectionist si o fii un long shot, dar exista domne vreo aplicatie d’asta sa mareasca spatiu’ ala cu vreo 2-3 milimetrii in plus ca devine stresant la un moment dat si strica toata armonia desktop-ului..
Intrebarea era daca exista aplicatie? Eu nu stiu sa-ti mareasca spatiul, dar exista una ca sa pui tu ce text vrei. Se numeste MIM.
Super… THANKS! Aveam și eu aceeași ”problemă” cu a lui Sergioo, mă enerva Orange-ul. Încercasem cu un alt progrămel și îmi înlocuia de fapt spațiul cu ora, nu cel al provider-ului de telefonie.
la mine scrie “Voda…” ,
am vazut ca la altii scrie “RO…”
pt mine nu este deranjant, am instalat si eu MakeItMine, e simpatic e dragut, probabil dupa 2 zile ma voi plictisi
pentru cei carora le scrie “RO…” este util, mai ales ca, dupa parerea mea, 99% din iFoanele de la noi sunt personalizate cu Customize&SMB; sau orice alt program asemanator
Se asteapta cineva sa mai imi aduc aminte din ce sursa am instalat un program acum 3 luni? Nu ca m-as uita vreodata la surse.
Daca nu o gasiti pot sa o arhivez de pe iphone si sa o trimit pe PM…
Se asteapta cineva sa mai imi aduc aminte din ce sursa am instalat un program acum 3 luni? Nu ca m-as uita vreodata la surse.
Daca nu o gasiti pot sa o arhivez de pe iphone si sa o trimit pe PM…
Nu cred că se așteapă cineva să îi dai exact. Se numește Make It Mine și în cel mai rău caz se poate căuta în All Packages… scroll direct la litera M , eu așa am căutat!