earning money on the internet easy,legal and 100% no scam
there is a website that gives you money just for looking a internet page for 30 seconds you can usually
click on 10 pages a day somtimes more somites less you are earning money very fast
Earnings Example
» You click 10 ads per day = $0.10
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
» Your daily earnings = $2.10
» Your weekly earnings = $14.70
» Your monthly earnings = $63.00
just click on this website ....... and click join now
(you also recieve bonus money in the beginning) if you want proof you will get on the site .......
it is all very convinient and there are many many proofs!!!!!!!!
[ Modificat: 25 Mai 2008 01:32 PM de Administrator ]
Mie îmi pare că această chestie o prostie de mare rang.
Am mai auzit de la unii de la alții despre așa ceva.
Dar când m-au contactat nu au trecut de proba finală.
Mai ales că vroiau mă câștige, adică un fel de a deveni fraierul lor.
Sincer nici nu pot să îmi închiui așa ceva.
Explicați-mi și mie care e faza de fapt.
Că eu nu am reușit să înțeleg nici până la ora asta despre ce e vorba mai exact.
Ori eu iar îs afon în toate.
Exemplu: (numele companiilor si persoanelor spuse in continuare este cu scop exempliicator, alese aleator):
1) Coca Cola crează noul produs “Cola -1” și vrea să îi facă reclamă prin Google
2) Google taxează Coca Cola 5c pe reclama clickuită și oferă celor webmasterilor din AdSense 4c per click
3) harly256 se în scrie în AdSense și face un site cu o pagină plină de reclame Coca Cola - si pune mesajul ăsta pe macuser
4) Eugen M. se înscrie și începe să dea click cu mouse-ul pe reclame - contorizănd 1c pentr fiecare click
5) harly256 primește o grămadă de bani de la Google
6) Eugen M primește câțiva firfirei de la harly256
7) Coca Cola observă că deși Google le-a zis că reclama lor a fost clickăită în draci - nimeni nu cumpără “Cola -1”. Rup contractul cu Google.
8) Google nu mai dă reclame prin AdSense - site-uri cinstite gen trilulilu si alte bloguri care subzistau pe urma lui AdSense se închid. Internetul devine un loc mai pustiu și rău.
9) harly256 râde satanic și își cumpără un MacPro pe care pune windows XP
Si de obicei pasul 6 este sărit - Eugen M dă click-uri degeaba o lună întreagă - harly256 nu îi dă nici un ban.
Si de obicei pasul 6 este sărit - Eugen M dă click-uri degeaba o lună întreagă - harly256 nu îi dă nici un ban.
psergiu - mersi de explicație, chiar interesant cum ai explicat.
Mă gânde-am eu că e o prostie toată treaba asta.
Concluzia mea este următoare, “No AdSense” în Site-ul meu.
Bravo Eugen! You’re the Master of your domain!!!
Baad AdSense, Baaad!!
Adică...???? Cred că înțelegi total greșit ce vreau să spun.
Și, da în site-ul pe care eu l-am făcut nu există reclame, dacă la asta te-ai referit.
Că eu nu înțeleg hohotelel tale.