fisier mov creat de iVeZeen
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Salutare tuturor!

Mi-am tras acest programel ( IveZeen de la Boinx) cu care sa-mi inregistrez diverse prin camera built-in de la MBP.
Inregistreaza bine mersi in format mov pe care nu-l recunoaste nici QuickTime nici alt soft video.
La ei pe site sufla vantul, help-ul lor nu-mi e de nici un folos.
Vreun sfat ceva?

PS: stiu ca pot sa inregistrez si cu QT Pro dar daca tot am dat banii p’asta…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Păi… iartă-mă că te întreb: ai avut o zi trial, n-ai văzut că NU mergeî? Am încercat, l-am dat jos, dar, pentru licența demo, nu se deschide site-ul, să văd cum să te ajut!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

M-am aruncat, recunosc red face

L-am avut ceva mai demult intr-o varianta “neoficiala” si a mers brici.
Acum cateva saptamani l-am avut demo si a functionat cu un watermark   demo peste film.
In graba -peste week-end - distractii cu copii - l-am dat jos si l-am cumparat.
Cred ca au gresit ceva, fie in constructia programului fie cine stie unde. Le voi scrie si-i injur strictul necesar dar eu am ajuns la concluzia ca de la nemti numai bine ...NU programe de mac.

Multumesc pentru incercare.
Daca vrei iti trimit licenta:)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Stai, că FontExplorer e de la nemți, și GretagMacbeth eye one. Programe excelente!
Dar am văzut că au pus o updatare pt Leo.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Da, dar si novamedia.de care cere pentru -pratic- cate un script 75 de euro…exemplul cel mai revoltator este “launch to net” - 75 EURO!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
SEmanuel - 26 Mai 2008 05:42 AM

Da, dar si novamedia.de care cere pentru -pratic- cate un script 75 de euro…exemplul cel mai revoltator este “launch to net” - 75 EURO!

Hei, ușor… am dat 9.9 euro pe niște plugin-uri Novamedia de SE și Nokia, absente în sistem. Marfă bună. Acuma nici eu nu aș da 75 euro pe launchtonet, dar cine mă obligă?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Shakespeer problem      Memory stick de 8GB ››