am un g4 la 400 cu 640 mb ram. facand cauratenie am gasit un tv tuner pixelview cu cipset bt878p pe pci. am cautat pe siteul producatorului http://www.prolink.com.tw dupa ceva driver de mac. dar numai pentru pc este. a mai incercat cineva asa ceva? merge? nu l-am probat inca. voia sa aflu de la voi daca merita sau nu.
producatorul ofera support doar pentru pc. la fel ca si cei la rds&rcs;. cred ca mac au vazut la mine prima data.
Acum doua zile au venit cei de la Romtelecom si mi-au pus ADSL, si mi-au recomandat sa-mi pastrez computerele devirusate… La care le-am zis ca astea n-au virusi. Apoi a trebuit sa le explic ce sistem de operare e asta, ca nu auzisera. Si la fel au facut si cei de la RDS acum un an…
producatorul ofera support doar pentru pc. la fel ca si cei la rds&rcs;. cred ca mac au vazut la mine prima data.
Acum doua zile au venit cei de la Romtelecom si mi-au pus ADSL, si mi-au recomandat sa-mi pastrez computerele devirusate… La care le-am zis ca astea n-au virusi. Apoi a trebuit sa le explic ce sistem de operare e asta, ca nu auzisera. Si la fel au facut si cei de la RDS acum un an…
multumesc pentru link, dar nu am reusit sa dau jos nimik.este driver dar daca dau click pe el nu se intampla nimik. la mine intr-o buna zi nu a mers internetul am dat un telefon de rigoare si domnul de acolo a inceput: start- control panel… la care am zis ca nu am win ci mac. dupa o lunga pauza a zis ca probabil sunt probleme cu registri (aka windows). am incercat sa ii explic ca nu ii windows si nu am registri dar cred ca vorbeam cu o inregistrare caci numai asta zicea. si asa mai departa. am fost la ei la departamentul it unde am fost trimis la un “man” care a zis ca cu sisteme exotice nu se ocupa. auziti mac ul este sistem EXOTIC.