În ce program se poate realiza efectul de lupă pentru a evidenția anumite porțiuni din secvența video? Stie careva? Că am de aplicat așa ceva.
Merci mult.
in Adobe After Effects se face destul de usor.
Sa zicem ca ai un precomp sau mai multe layere peste care vrei sa aplici efectul: creezi un adjustment layer deasupra layerelor respective si aplici Filter > Distort > Magnify.
Apoi setezi parametrii (din dropdown setezi circle si ii poti pune si un mic stroke).
Cu vre-un software anume vrei să faci chestia asta ?
Pai…da. Altfel cum? Vreau sa fac un tutorial video pentru o aplicație in care sa subliniez anumite caracteristici/butoane folosind efectul ala de lupă.
Mă interesează aplicația care poate face asmenea efecte pe video dacă știe careva.
in Adobe After Effects se face destul de usor.
Sa zicem ca ai un precomp sau mai multe layere peste care vrei sa aplici efectul: creezi un adjustment layer deasupra layerelor respective si aplici Filter > Distort > Magnify.
Apoi setezi parametrii (din dropdown setezi circle si ii poti pune si un mic stroke).
Mult noroc. PM me daca nu te descurci
Merci. Am să încerc. Bănuiesc că pot importa un .mov, nu?
Poate ti-ar fi mai usor cu o aplicatie gen ScreenFlow, daca ai de inregistrat ce se intampla pe display. Ai cam tot ce-ti trebuie. Am atasat un mic filmulet.
Poate ti-ar fi mai usor cu o aplicatie gen ScreenFlow, daca ai de inregistrat ce se intampla pe display. Ai cam tot ce-ti trebuie. Am atasat un mic filmulet.
Hmm…nu e bun asa altero. Merci însa nu asta vreau. Ideea e ca în momentul în care explic ce anume trebuie să realizeze userul la un moment dat, butonul respectiv să fie evidențiat cu lupa aia. Restul ecranului trebuie să se vadă.
si eu folosesc screenflow si stiu ca are multe efecte. din pacate, in acest moment sunt la munca, pe un cazan de pc cu win si nu pot sa verific exact daca are efectul dorit de tine. n-ar fi rau sa-l incerci…e f usor de “manuit”!
Pai poti sa setezi tu cum vrei, inclusiv asa cum zici ca-ti trebuie. Eu ti-am aratat ce poate. Joaca-te un pic, eu zic ca e mult mai simplu decat sa te lupti cu After Effects.
Dezavantajul e ca nu e free, dar, ma rog…
Pai poti sa setezi tu cum vrei, inclusiv asa cum zici ca-ti trebuie. Eu ti-am aratat ce poate. Joaca-te un pic, eu zic ca e mult mai simplu decat sa te lupti cu After Effects.
Dezavantajul e ca nu e free, dar, ma rog…
Merci mult. Am sa-l incerc. Nu conteaza ca nu e free. Bani se gasesc!
L.E. Vad ca nu e scump 79Euro. Daca ma impac bine cu el am sa-l cumpar.