Legat de PDF-uri…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

precum mentionat in topicuri anterioare, dispun de versiunea 1.1.4.
Am gasit prin installer vreo 2 aplicatii din diferite surse de citit PDF-uri. una dintre ele este mai desteapta respectiv citeste si xls-uri si doc-uri. aceasta ar fii mai de preferat.
problema este ca nu se vor instalate nici unele dintre readere, nici macar cel simplu. cand dau instal la cel “Full Option” imi zice sa instalez mai intai LightPd din Network si PHP. LightPd l-am instalat, PHP da in schimb eroare. la fel se intampla si cand dau sa instalez PDFu’ acum cu LightPd instalat si celalalt reader simplu. Concluzie, cucu PDF-uri.
deasemenea, dupa elucidarea acestui mister, ar fii bine de stiut si cum reusesc sa le introduc pe iPhone caci habar nu am. iPod-ul stiu ca avea o limitare de scris din fabrica. nu se puteau introduce fisiere cu un numai mai mare de nush cate cuvinte. sper ca in desteptaciunea iphonului sa nu aiba aceasi buba.
daca am reusit sa fac ceva sens prin tot ce am spus si a mai intampinat cineva aceasta situatie, il rog sa impartaseasca si cu mine smile sesiunea a inceput si cursurile pe iPhone sunt mai mult decat necesare :D
rog seriozitate maxima!
multumesc smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07

Eu folosesc PDF Viewer. Nu are nevoie de nimic si vede foarte bine orice PDF. Singura problema este ca nu vede fisierele decat daca i le pui intr-un folder agreeat de el (~/Media/PDF parca). De pus/luat fisiere de pe tel…s-a tot vorbit pe aici. Direct prin cablu nu merge (sau cel putin nu stiu eu) asa ca ai nevoie de WiFi. Dupa aceea te poti conecta la el in mai multe feluri: FTP, SMB, AFP, etc…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

intr-un final, am aflat si eu multitudinea de modalitati, asa ca iti multumesc.. tot pdf viewer am instalat si eu si programul pare sa functioneze, dar din pacate nu dispun de wifi acasa asa ca tot ce mai ramane acuma este sa fac rost de un macbook cu wifi pe care sa-mi copiez pdf-urile si mai apoi sa le copiez in iphone cu cyberduck ala..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

NU iti trebuie Wifi sa scrii pe iphone. Foloseste asta : http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/list , se numeste iPhone Browser si merge cu cablu/dock,
dar trebuie sa fii jailbroken si sa instalezi din Installer (de la Utilities sau Tweaks parca) “iBrick/ZiPhone fix”
Eu asa am pus pdf-urile. si a mers.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

pai si programelu ala de downloadat de pe google de mi-ai dat e valabil si pentru mac?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

ala e pentru windows. :D
pentru mac ai mai multe solutii
1: http://www.iphonealley.com/news/ifuntastic-v2-5-0-released-now-includes-full-file-browser
2: http://www.modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=291
3: http://www.modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=78
pentru ultimele 2 trebuie sa-ti faci cont (daca n-ai deja) pe modmyifone.com, dar e GRATIS.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

am instalat iFuntastic ala, ultima versiune, si cand intru in el, imi spune ca i have to Jailbrake it… si imi zice sa urmez cativa pasi, iar apoi sa-l Lock la loc… mi-e mult prea tarsa sa incerc, sincer smile) prefer sa stau sa ma car prin Mc’Donalds-uri cu laptopuri si iphonu decat sa pateasca ceva bijuteria mea :x

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
radug - 30 Mai 2008 01:48 PM

dar trebuie sa fii jailbroken (ceea ce esti deja daca ai installer)..si sa instalezi din Installer (de la Utilities sau Tweaks parca) “iBrick/ZiPhone fix”

daca instalezi asta o sa-l vada ca e jailbroken

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

‹‹ Custom WebClip      Iphone ››